Dashboard

En personlig översiktssida som ger en komplett vy över vad som är aktuellt den närmaste tiden för just dig. Med den kostnadsfria dashboarden kan du enkelt navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro.

Prova våra tjänster

Vill du prova Haldor Dashboard eller några av våra andra tjänster? Kontakta oss för att få mer information eller för att komma igång med din testperiod.

Jag vill veta mer

Sprid nyheter snabbt och smidigt

Dashboarden ingår i alla Haldors tjänster och inkluderar också Haldors nyhetsfunktion. Med den kan skolor snabbt och smidigt sprida aktuell information till elever och vårdnadshavare*. Nyhetsinläggen kan riktas till hela skolan, till en eller flera klasser, till en grupp elever, till enskilda elever eller vårdnadshavare*.

I dashboarden kan skolan också lägga till länkar som är relevanta för just er och som ni använder ofta, exempelvis till veckans matsedel. Lägg till olika länkar för olika grupper t.ex. elever eller lärare.

Tillgängliga nyheter för alla oavsett läsförmåga

Microsofts Avancerade läsare är integrerad i nyheter vilket gör aktuell information mer tillgänglig för alla användare, oavsett olika skriv- och läsförmåga.

Elever och vårdnadshavare* med läs- och skrivsvårigheter kan exempelvis ändra typsnitt, teckenstorlek och avstånd i texten, ändra färgkontraster, visa stavelser eller få texten uppläst. Med hjälp av översättningsfunktion kan användare få nyheter översätta och upplästa.

*kräver tjänsten Haldor Vårdnadshavare.

Skräddarsy Teams med Haldor Education Suite

Kombinera Haldors tjänster utifrån era behov och skräddarsy Microsoft Teams för er skola eller kommun. Eller välj alla tjänster i Haldor Education Suite och få en komplett, modern lärplattform fullt integrerad i Teams.

Trygg och säker datalagring

Med Haldor kan ni välja lagring och drift i svenskägda datacenter eller i vår Microsoft Azure-miljö. Oavsett vilket val ni gör så hanteras personuppgifter och dokumentation i Haldor Education på ett säkert sätt.

Läs mer om vår datalagring