Haldor Dashboard

En personlig översiktssida som ger en komplett vy över vad som är aktuellt den närmaste tiden för just dig. Med den kostnadsfria dashboarden kan du enkelt navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro.

Sprid nyheter snabbt och smidigt

Dashboarden ingår i alla Haldors tjänster och inkluderar också Haldors nyhetsfunktion. Med den kan skolor snabbt och smidigt sprida aktuell information till elever och vårdnadshavare*.

Nyhetsinläggen kan riktas till hela skolan, till en eller flera klasser, till en grupp elever, till enskilda elever eller vårdnadshavare*.

I dashboarden kan skolan också lägga till länkar som är relevanta för just er och som ni använder ofta, exempelvis till veckans matsedel. Lägg till olika länkar för olika grupper t.ex. elever eller lärare.

Tillgängliga nyheter för alla oavsett läsförmåga

Microsofts Avancerade läsare är integrerad i nyheter vilket gör aktuell information mer tillgänglig för alla användare, oavsett olika skriv- och läsförmåga.

Elever och vårdnadshavare* med läs- och skrivsvårigheter kan exempelvis ändra typsnitt, teckenstorlek och avstånd i texten, ändra färgkontraster, visa stavelser eller få texten uppläst. Med hjälp av översättningsfunktion kan användare få nyheter översätta och upplästa.

*kräver tjänsten Haldor Vårdnadshavare.

Vill du testa gratis?

Haldor Dashboard är kostnadsfri och ingår alltid när du köper en eller flera tjänster i Haldor Education Suite. Kom igång och prova idag!

Jag vill veta mer

Skräddarsy Teams med Haldor Education Suite

Haldor Education Suite är samlingsnamnet på Haldors pedagogiska tjänster som är helt integrerade i Microsoft Teams. Haldor Dashboard ingår alltid kostnadsfritt i alla tjänster.

Kombinera Haldors tjänster utifrån era behov och skräddarsy Teams för er skola eller kommun. Eller välj alla tjänster i Haldor Education Suite och få en komplett, modern lärplattform fullt integrerad i Microsoft Teams.

Prova kostnadsfritt eller få mer information

Fyll i formuläret för att testa Haldor Dashboard gratis i 30 dagar eller kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter