Haldor Schema & närvaro

Lägg in och visa lärares och elevers scheman direkt i Microsoft Teams med Haldor Schema & Närvaro. Lärare kan också enkelt hantera sina elevers närvaro och frånvaro, både giltig och ogiltig frånvaro, direkt i schemat.

Skapa och se egna schemapositioner

Nu kan ni enkelt skapa och visa schema i Microsoft Teams. Elever och lärare behöver bara logga in i Teams för att se sitt schema för dagen eller veckan.

Självklart kan ni också skapa Teamsmöten i schemat, t.ex. i lektioner, vilket underlättar för lärare som vill samla sina elever i onlinelektioner. Eleverna ansluter till Teamsmötet direkt från schemat.

Samla allt material till lektionen i schemat

Lärare kan lägga in länkar till relevanta planeringar, uppgifter, webbsidor, inbäddat material m.m. i en schemaposition. Det gör att både lärare och elever enkelt kan komma åt det material som är aktuellt för lektionen direkt i schemat.

Närvaro och frånvaro

Lärare hanterar närvaro och frånvaro direkt i schemat med Haldor Schema & Närvaro. Läraren har möjlighet att sätta giltig eller ogiltig frånvaro på elever under hela eller delar av dagen.

Kombinerar ni denna tjänst med tjänsten Haldor Vårdnadshavare så kan vårdnadshavare anmäla frånvaro direkt i Haldor.

Vill du testa gratis?

Du kan prova Haldor Schema & närvaro kostnadsfritt i 30 dagar. Kom igång och prova i dag!

Testa gratis

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur din kommun eller skola kan arbeta med schema och närvaro i Microsoft Teams? Hör av dig så berättar vi mer.

Jag vill veta mer

Haldor Dashboard ingår kostnadsfritt

Haldor Dashboard ger dig en personlig översiktssida i Microsoft Teams med allt som är aktuellt för dig den närmaste tiden. Dashboarden gör det också enkelt att navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro. Dashboarden ingår kostnadsfritt i alla Haldors tjänster.

Prova kostnadsfritt eller få mer information

Fyll i formuläret för att testa Haldor Schema & närvaro gratis i 30 dagar eller kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter