Våra kunder berättar

Inspireras av berättelser från andra skolor och deras resa tillsammans med oss.

Petter och Maria

KUNDCASE – Enköping kommun

En modern lärplattform i Microsoft Teams

Westerlundska gymnasiet är med 12 nationella program och 1400 elever Enköpings enda gymnasieskola. När skolan sökte efter en plattform som helt och hållet var integrerat i Microsoft Teams, föll valet på Haldor.

KUNDCASE – Bräcke kommun

Större transparens och tydlighet

Med sex mil till närmsta grundskola i kommunen i den jämtländska glesbygden var behovet av tillförlitliga, digitala verktyg stort för Kälarne skola. Tack vare Haldors lärplattform kan skolan nu erbjuda större transparens och tydlighet för såväl lärare som för elever och vårdnadshavare – och överbrygga avstånden.

Kälarne skola täckt i snö

KUNDCASE – Älvdalens kommun

9 av 10 elever når kunskapskraven

Älvdalsskolan har gjort en fantastisk resa från ”teknisk stenålder” till en skola där 9 av 10 elever uppnår kunskapskraven, pedagoger kommunicerar smidigare och föräldrar är mer delaktiga. Med Microsoft Teams och Haldor har de nått sina mål och få bättre resultat.

KUNDCASE – Alta kommun

Enklare skolvardag med Haldor & Microsoft Team

När norska kommunen Alta skulle välja en ny digital lärplattform för två av de största högstadieskolorna, ville de ha en lösning som var kompatibel med Microsoft Teams. Valet av leverantör föll på Haldor, och bara några månader efter start upplever både lärare och elever att skolvardagen har blivit enklare.

Foto på Sogndal kommune

KUNDCASE – Sogndal kommun

Skräddarsyr Teams utifrån egna önskemål och behov

Den norska kommunen Sogndal, som har långa avstånd och stort behov av bra kommunikationsverktyg, använder Microsoft Teams varje dag. När de skulle välja en ny digital lärplattform för skolorna bestämde de sig för Haldor – dels för att systemet fungerar bra med Teams men även för att det kan skräddarsys utifrån önskemål och behov.

KUNDCASE – Älvdalens kommun

Framgångsrik distansundervisning med Haldor

När coronapandemin svepte över Sverige och tvingade många skolor att gå över till distansundervisning, var det vissa som klarade sig bättre än andra – bland andra Älvdalsskolan i Älvdalens kommun. Här stavas en stor del av framgången Haldor, som innebär att skolan har en enda plattform att jobba i.

Kvinna vid dator