Våra kunder berättar

Inspireras av berättelser från andra skolor och deras resa tillsammans med oss.

Petter och Maria

KUNDCASE – Enköping kommun

Westerlundska gymnasiet

Westerlundska gymnasiet är med 12 nationella program och 1400 elever Enköpings enda gymnasieskola. När skolan sökte efter en plattform som helt och hållet var integrerat i Microsoft Teams, föll valet på Haldor.

KUNDCASE – Älvdalens kommun

Älvdalsskolan

Älvdalsskolans har gjort en fantastiska resa från ”teknisk stenålder” till en skola där 9 av 10 elever uppnår kunskapskraven, pedagoger kommunicerar smidigare och föräldrar är mer delaktiga. Med Microsoft Teams och Haldor har de nått sina mål och få bättre resultat.

KUNDCASE – Alta kommun

Alta kommun

När norska kommunen Alta skulle välja en ny digital lärplattform för två av de största högstadieskolorna, ville de ha en lösning som var kompatibel med Microsoft Teams. Valet av leverantör föll på Haldor, och bara några månader efter start upplever både lärare och elever att skolvardagen har blivit enklare.

KUNDCASE – Sogndal kommun

Sogndal kommun

Den norska kommunen Sogndal, som har långa avstånd och stort behov av bra kommunikationsverktyg, använder Microsoft Teams varje dag. När de skulle välja en ny digital lärplattform för skolorna bestämde de sig för Haldor – dels för att systemet fungerar bra med Teams men även för att det kan skräddarsys utifrån önskemål och behov.

Foto på Sogndal kommune
Barn i skolan

KUNDCASE – Bräcke kommun

Kälarne skola

Med sex mil till närmsta grundskola i kommunen i den jämtländska glesbygden var behovet av tillförlitliga, digitala verktyg stort för Kälarne skola. Tack vare Haldors lärplattform kan skolan nu erbjuda större transparens och tydlig-het för såväl lärare som för elever och vårdnadshavare – och överbrygga avstånden.