Våra kunder berättar

Inspireras av berättelser från andra skolor och deras resa tillsammans med oss.

Karlstads digitala resa mot framtidens utbildning

När Karlstads kommun konstaterat att deras samarbetsplattform var föråldrad gjordes en scoutning av marknaden. Efter en ordentlig förstudie föll valet till slut på Microsoft och Haldor. Se Karlstads kreativa sätt att dra nytta av Microsofts flexibla 365-plattform.

KUNDCASE – Mariestad kommun

Smidigare undervisning med Haldor och Microsoft Teams

Genom att skala upp Microsoft Teams med Haldors tjänster har Mariestads kommun fått en lärplattform som ger en mer strukturerad arbetsmiljö för både elever och lärare. Läs om hur Haldor har gjort skillnad för gymnasiet och vuxenutbildningen.

Studenter 14-15 år sitter i en skolkorridor och pratar

KUNDCASE – Vetlanda kommun

Enklare kursplanering med Haldor

Vuxenutbildning ger nya möjligheter att ta sig vidare i livet. Men för lärarna innebär det också en stor variation av studerande, på olika nivåer och med olika förutsättningar. I Vetlanda kommun har vuxenutbildningen hittat nyckeln till effektivare undervisning med hjälp av Haldor.

KUNDCASE – Mimers Gymnasieskola

Tydlig struktur i Haldor främjar lärandet för eleverna på Mimers

Mimers är en liten, personaltät gymnasieskola i Täby specialiserade på elever med Aspergers syndrom, högfungerande autism, ADHD och liknande diagnoser. Med Haldor har det blivit enklare för lärarna att anpassa undervisningen efter elevernas individuella förutsättningar.

KUNDCASE – Karlstads kommun

En win-win för alla med Haldor

Transparens gentemot vårdnadshavare, tydlig planering och ett lättare sätt att lägga upp uppgifter är tre anledningar till varför Råtorpsskolan i Karlstad valt att använda Haldor. Nu är planen att hela kommunen ska följa samma spår.

KUNDCASE – Vingåkers kommun

Haldor och Eventful – viktiga delar i Vingåkers digitala resa

En stor portion mod, vilja och goda samarbeten är några anledningar till varför skolan i Vingåkers kommun nu ligger i digital framkant. Kombinationen av Teams, Haldor och Eventful har bidragit till att studieresultaten vänt starkt uppåt.

Petter och Maria

KUNDCASE – Enköping kommun

En modern lärplattform i Microsoft Teams

Westerlundska gymnasiet är med 12 nationella program och 1400 elever Enköpings enda gymnasieskola. När skolan sökte efter en plattform som helt och hållet var integrerat i Microsoft Teams, föll valet på Haldor.

KUNDCASE – Bräcke kommun

Större transparens och tydlighet

Med sex mil till närmsta grundskola i kommunen i den jämtländska glesbygden var behovet av tillförlitliga, digitala verktyg stort för Kälarne skola. Tack vare Haldors lärplattform kan skolan nu erbjuda större transparens och tydlighet för såväl lärare som för elever och vårdnadshavare – och överbrygga avstånden.

Kälarne skola täckt i snö

KUNDCASE – Älvdalens kommun

9 av 10 elever når kunskapskraven

Älvdalsskolan har gjort en fantastisk resa från ”teknisk stenålder” till en skola där 9 av 10 elever uppnår kunskapskraven, pedagoger kommunicerar smidigare och föräldrar är mer delaktiga. Med Microsoft Teams och Haldor har de nått sina mål och få bättre resultat.

KUNDCASE – Alta kommun

Enklare skolvardag med Haldor & Microsoft Teams

När norska kommunen Alta skulle välja en ny digital lärplattform för två av de största högstadieskolorna, ville de ha en lösning som var kompatibel med Microsoft Teams. Valet av leverantör föll på Haldor, och bara några månader efter start upplever både lärare och elever att skolvardagen har blivit enklare.

Foto på Sogndal kommune

KUNDCASE – Sogndal kommun

Skräddarsyr Teams utifrån egna önskemål och behov

Den norska kommunen Sogndal, som har långa avstånd och stort behov av bra kommunikationsverktyg, använder Microsoft Teams varje dag. När de skulle välja en ny digital lärplattform för skolorna bestämde de sig för Haldor – dels för att systemet fungerar bra med Teams men även för att det kan skräddarsys utifrån önskemål och behov.

KUNDCASE – Älvdalens kommun

Framgångsrik distansundervisning med Haldor

När coronapandemin svepte över Sverige och tvingade många skolor att gå över till distansundervisning, var det vissa som klarade sig bättre än andra – bland andra Älvdalsskolan i Älvdalens kommun. Här stavas en stor del av framgången Haldor, som innebär att skolan har en enda plattform att jobba i.

Kvinna vid dator