Vi är Haldor

Haldor grundades med visionen att göra skillnad för lärare, elever och föräldrar – på riktigt. Med viljan att ge lärare tid över för kvalificerad undervisning och möjlighet för alla elever att kunna nå sina mål.

Det är därför vi utvecklar moderna och pedagogiska tjänster som är fullt integrerade i Microsoft Teams. Där lärare och elever kan skapa och dela innehåll, kommunicera och samarbeta i en och samma plattform. Det minskar dubbelarbetet och ger mer tid över för undervisning och mötet med eleverna.

Vi tror på skalbarhet och flexibilitet

Modulbaserade tjänster för alla skolformer.

Skolor och kommuner kan skräddarsy Microsoft Teams med de funktioner de har behov av i stället för att köpa en dyr, omfattande lärplattform som de bara använder vissa delar av. Det minskar kostnader och skapar en bättre digital lärmiljö då både lärare och elever endast behöver arbeta i en plattform.

Vi har kunskapen

På Haldor finns en stor, samlad kompetens från skola och utbildning.

Vårt team består av pedagoger, lärare, skolledare, verksamhetsutvecklare, förändringsledare och systemutvecklare. Vi arbetar dagligen med att göra tjänster vi själva skulle vilja använda i skolvardagen – i undervisningen, i rektorsuppdraget och i mötet med elever och vårdnadshavare.

Dessutom har vi ständigt en nära dialog med våra användare. Lyssnar in, utvecklar nya funktioner och anpassar våra tjänster efter skolans verkliga behov.

Värdefulla partnerskap

Haldor var det första företaget i världen att utveckla tjänster som utökar funktionaliteten hos Teams med alla funktioner som behövs i en modern lärplattform.

Sedan starten 2017 har vi byggt ett starkt partnerskap med Microsoft och är stolta över nomineringar och utmärkelser som Microsoft Sweden Partner of the Year 2018, en av tre finalister i Microsofts internationella tävling för bästa partner inom utbildningssegmentet 2020 och Microsoft Partner Award Winner Education i Norge 2023.

Dessutom har vi nära samarbete med några av de största IT-leverantörerna mot utbildningssektorn där vi tillsammans arbetar för en smidig och användarcentrerad digitalisering av skolan.