Hem>Tjänster>Förskola

Förskola

Med Haldors tjänster för förskola kan pedagoger enkelt dokumentera barnens dag med bild och text kopplat till läroplanen. Det gör det lätt för föräldrar att följa sitt barns vardag och utveckling.

Lätt att dokumentera verksamheten

Haldor har inbyggt stöd för förskolans läroplan vilket gör det enkelt att skapa pedagogiska planeringar kopplat till läroplanens mål och även dokumentera mot planeringen. Pedagoger kan dokumentera för hela gruppen och samtidigt dela dokumentationen med vårdnadshavare. Med bilder från vardagen kan pedagogerna göra dokumentationen mer levande.

Enkelt för föräldrar att följa sina barn

Vårdnadshavare kan lätt följa sitt barns utveckling och lärande i Haldor. Med bilder och text från barnets vardag kommer vårdnadshavare närmare verksamheten och blir mer delaktiga.

Med Haldors unika tjänster underlättas också dialogen mellan pedagoger och vårdnadshavare. Pedagogen kan kommunicera med vårdnadshavare via en meddelandefunktiondirekt inifrån Haldor.

Fungerar på surfplatta, mobil och dator

Haldors tjänster kan användas på flera olika enheter. Det gör att pedagoger direkt kan dokumentera både planerade och spontana händelser under dagen.

Fler uppskattade funktioner

  • Personlig översiktssida ger komplett vy över dagens aktiviteter och dokumentation.

  • Microsofts Avancerade läsare i Haldors tjänster gör innehåll tillgängligt för alla användare, oavsett läs- eller språkkunskaper.

Tjänster för förskolor

Haldor Dashboard

En kostnadsfri översiktssida som ger en personlig vy över vad som är aktuellt den närmaste tiden. Gör det enkelt att navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite.

Läs mer

Läs mer

Haldor Planering & dokumentation för förskola

Skapa pedagogiska planeringar och dokumentera kopplat till målen i Skolverkets läroplan i Microsoft Teams. Gör det enkelt för pedagoger att följa barnens lärande och utveckling.

Läs mer

Läs mer

Haldor Elevdokumentation

Gör det enkelt för pedagogen att få en överblick av och tillgång till allt som rör barnet och barnets utveckling. Samlar dokumentation, extra anpassningar, planering, anteckningar, filer med mera på ett ställe i Microsoft Teams.

Läs mer

Läs mer

Haldor Vårdnadshavare

Gör det enkelt för vårdnadshavare att följa och vara delaktig i sitt barns lärande och utveckling, ta del av aktuella nyheter och kommunicera med ansvarig pedagog.

Läs mer

Läs mer

Haldor Utvecklingssamtal

Gör så ansvarig pedagog kan lägga och hantera in bokningsbara tider för utvecklingssamtal. De kan också lägga till formulär som vårdnadshavare och pedagog ska fyllas i inför och under samtalet.

Läs mer

Läs mer

Vill du veta mer om Haldors tjänster för förskola?

Kontakta Mikael eller boka möte med honom.

Mikael Magnuson
Sälj- och partneransvarig

070-564 07 09
mikael@haldor.se

Boka möte med Mikael