Haldor Utvecklingssamtal

Gör det enkelt för vårdnadshavare att följa och vara delaktig i sitt barns lärande och utveckling, ta del av aktuella nyheter och kommunicera med mentor.

Gör så mentorer kan lägga in och hantera bokningsbara tider för utvecklingssamtal. De kan också lägga till formulär som elever och vårdnadshavare ska fylla i inför och under samtalet.

Med Haldor Utvecklingssamtal kan mentorer lägga in bokningsbara tider för utvecklingssamtal. De kan också lägga till formulär som ska fyllas i inför och under samtalet.

Genom kombinera denna tjänst med Haldor Vårdnadshavare kan du boka, av- och omboka samtal i Microsoft Teams.

Individuell utvecklingsplan och framåtsyftande planering

Skapa en framåtsyftande planering för er skola med egna formulärmallar. Formuläret är enkelt att fylla i för lärare tillsammans med elev och vårdnadshavare under utvecklingssamtalet.

Samla allt för utvecklingssamtalet

Samla allt mentorer behöver i utvecklingssamtalet genom att kombinera Haldor Utvecklingssamtal med Haldor Elevdokumentation. Mentorerna får då tillgång till all information och dokumentation, t.ex. omdömen, närvaro och bedömningar, i ett elevkort i Teams och kan se det samtidigt som de fyller i formuläret under utvecklingssamtalet.

Genom att samla all information på ett ställe behöver inte mentorer gå mellan olika system eller söka efter information under utvecklingssamtalet vilket sparar tid.

Ikon för Haldor Utvecklingssamtal

Vill du testa gratis?

Du kan prova Haldor Utvecklingssamtal kostnadsfritt i 30 dagar. Kom igång och prova i dag!

Testa gratis

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur din kommun eller förskola kan arbeta med utvecklingssamtal direkt i Microsoft Teams? Hör av dig så berättar vi mer.

Jag vill veta mer

Haldor Dashboard ingår kostnadsfritt

Haldor Dashboard ger dig en personlig översiktssida i Microsoft Teams med allt som är aktuellt för dig den närmaste tiden. Dashboarden gör det också enkelt att navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro. Dashboarden ingår kostnadsfritt i alla Haldors tjänster.

Prova kostnadsfritt eller få mer information

Fyll i formuläret för att testa Haldor Utvecklingssamtal gratis i 30 dagar eller kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter