Utvecklingssamtal

Gör det enkelt för mentorer lägga in bokningsbara tider för utvecklingssamtal och för vårdnadshavare att vara delaktiga i sitt barns lärande och utveckling.

Prova våra tjänster

Vill du prova Utvecklingssamtal eller några av våra andra tjänster? Kontakta oss för att få mer information eller för att komma igång med din testperiod.

Jag vill veta mer

Individuell utvecklingsplan och framåtsyftande planering

Med Haldor Utvecklingssamtal kan mentorer lägga in och hantera bokningsbara tider för utvecklingssamtal. De kan också lägga till formulär som elever och vårdnadshavare ska fylla i inför och under samtalet.

Skapa en framåtsyftande planering för er skola med egna formulärmallar. Formuläret är enkelt att fylla i för lärare tillsammans med elev och vårdnadshavare under utvecklingssamtalet.

Genom kombinera denna tjänst med Haldor Vårdnadshavare kan du boka, av- och omboka samtal i Microsoft Teams.

Samla allt för utvecklingssamtalet

Samla allt mentorer behöver i utvecklingssamtalet genom att kombinera Haldor Utvecklingssamtal med Haldor Elevdokumentation. Mentorerna får då tillgång till all information och dokumentation, t.ex. omdömen, närvaro och bedömningar, i ett elevkort i Teams och kan se det samtidigt som de fyller i formuläret under utvecklingssamtalet.

Genom att samla all information på ett ställe behöver inte mentorer gå mellan olika system eller söka efter information under utvecklingssamtalet vilket sparar tid.

Haldor Dashboard ingår alltid

Haldor Dashboard ger dig en personlig översiktssida i Microsoft Teams med allt som är aktuellt för dig den närmaste tiden. Dashboarden gör det också enkelt att navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro. Dashboarden ingår kostnadsfritt i alla Haldors tjänster.

Trygg och säker datalagring

Med Haldor kan ni välja lagring och drift i svenskägda datacenter eller i vår Microsoft Azure-miljö. Oavsett vilket val ni gör så hanteras personuppgifter och dokumentation i Haldor Education på ett säkert sätt.

Läs mer om vår datalagring