Vårdnadshavare

Gör det enkelt för vårdnadshavare att följa och vara delaktig i sitt barns lärande och utveckling, ta del av aktuella nyheter och kommunicera med mentor.

Prova våra tjänster

Vill du prova Vårdnadshavare eller några av våra andra tjänster? Kontakta oss för att få mer information eller för att komma igång med din testperiod.

Jag vill veta mer

Följ barnets lärande och utveckling

Föräldrar kan enkelt följa sitt barns lärande och utveckling i Haldor. Genom att logga in kan vårdnadshavare se samma delar som sitt barn med undantag för barnets arbetsdokument som bara barnet kan se.

All information om eleven samlas i en utvecklingsöversikt. Där får de snabbt överblick över allt som rör elevens lärande och utveckling, t.ex. bedömning, omdömen och närvaro.

Kommunicera direkt med lärare och mentorer

I Haldor Vårdnadshavare kan vårdnadshavare skicka meddelanden direkt till barnets mentor, undervisande lärare eller förskollärare och få svar på samma ställe. Smidigt, snabbt och lättillgänglig.

App för vårdnadshavare – notiser direkt i mobilen

Det finns en app för vårdnadshavare som de kan ladda ner från App Store eller Google Play. Genom att använda appen får de notiser om sina barn direkt i mobilen.

Kombinera och få fler funktioner

Kombinera med Haldor Vårdnadshavare och Haldor Utvecklingssamtal så kan föräldrar boka utvecklingssamtal med mentorn i Microsoft Teams och få det underlag de behöver för att förbereda sig inför samtalet. Om skolan dessutom använder Haldor Schema & närvaro så kan vårdnadshavare anmäla frånvaro i Microsoft Teams.

Haldor Dashboard ingår alltid

Haldor Dashboard ger dig en personlig översiktssida i Microsoft Teams med allt som är aktuellt för dig den närmaste tiden. Dashboarden gör det också enkelt att navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro. Dashboarden ingår kostnadsfritt i alla Haldors tjänster.

Trygg och säker datalagring

Med Haldor kan ni välja lagring och drift i svenskägda datacenter eller i vår Microsoft Azure-miljö. Oavsett vilket val ni gör så hanteras personuppgifter och dokumentation i Haldor Education på ett säkert sätt.

Läs mer om vår datalagring