Haldor Vårdnadshavare

Gör det enkelt för vårdnadshavare att följa och vara delaktig i sitt barns lärande och utveckling, ta del av aktuella nyheter och kommunicera med mentor.

Följ barnets lärande och utveckling

Vårdnadshavare kan enkelt följa sitt barns lärande och utveckling i Haldor. Genom att logga in kan vårdnadshavare se samma delar som sitt barn med undantag för barnets arbetsdokument som bara barnet kan se.

All information om eleven samlas för vårdnadshavaren i en utvecklingsöversikt. Där får de snabbt överblick över allt som rör elevens lärande och utveckling, t.ex. bedömning, omdömen och närvaro.

Kommunicera direkt med mentor

I Haldor Vårdnadshavare kan vårdnadshavare skicka meddelanden direkt till barnets mentor och få svar på samma ställe. Smidigt, snabbt och lättillgänglig.

App för vårdnadshavare – notiser direkt i mobilen

Det finns en app för vårdnadshavare som de kan ladda ner från App Store eller Google Play. Genom att använda appen får de notiser om sina barn direkt i mobilen.

Kombinera och få fler funktioner

Kombinera med Haldor Vårdnadshavare och Haldor Utvecklingssamtal så kan vårdnadshavare boka utvecklingssamtal med mentorn i Microsoft Teams och få det underlag de behöver för att förbereda sig inför samtalet.

Kombinera Haldor Vårdnadshavare med Haldor Schema och närvaro så kan vårdnadshavare anmäla frånvaro i Microsoft Teams.

Icon Haldor Guardian

Vill du testa gratis?

Du kan prova Haldor Vårdnadshavare kostnadsfritt i 30 dagar. Kom igång och prova i dag!

Testa gratis

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur din kommun eller förskola kan göra vårdnadshavare delaktiga i sitt barns lärande och utveckling direkt i Microsoft Teams? Hör av dig så berättar vi mer.

Jag vill veta mer

Haldor Dashboard ingår kostnadsfritt

Haldor Dashboard ger dig en personlig översiktssida i Microsoft Teams med allt som är aktuellt för dig den närmaste tiden. Dashboarden gör det också enkelt att navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro. Dashboarden ingår kostnadsfritt i alla Haldors tjänster.

Prova kostnadsfritt eller få mer information

Fyll i formuläret för att testa Haldor Vårdnadshavare gratis i 30 dagar eller kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter