Haldor Education

Ett av få pedagogiska stödverktyg i världen som är helt integrerat i Microsoft Teams. Elever och lärare kan alltså arbeta helt i Teams vilket förenklar skolvardagen och sparar tid som istället kan läggas på undervisning.

Förskola

Låt pedagogerna dokumentera barnens dag med bild och text kopplat till läroplanen I Haldor Education. Det gör det enkelt för Vårdnadshavare att följa sitt barns vardag och utveckling.

Läs mer

Grundskola

Förenklar det formativa arbetet med pedagogiska verktyg för hela lärprocessen. Verktygen är helt integrerade i Teams så pedagoger, elever och vårdnadshavare enkelt kan samarbeta, kommunicera och följa upp.

Läs mer

Gymnasieskola

Arbeta med centralt innehåll och kunskapskrav från gymnasiets kursplaner och koppla det mot planeringar och uppgifter – direkt inne i Microsoft Teams.

Läs mer

Vuxenutbildning

Effektiviserar skoldagarna för elever och lärare med Haldor Education. Elever kan enkelt delta i undervisningen oavsett om de är på plats i skolan eller sitter på distans.

Läs mer

Moduler och funktioner

Haldor Education är en modulbaserad lösning. Välj de funktioner ni vill ha i Microsoft Teams, t.ex. schema, närvaro eller vårdnadshavare. Eller välj alla och få en komplett lärplattform i Teams.

Läs mer

It-avdelningen

Med Haldor Admin kan it-avdelningen enkelt administrera användare, roller, användarbehörighet och mycket mer.

Läs mer

9 av 10 elever i Älvdalen når kunskapskraven med Haldor

Älvdalsskolans har gjort en fantastiska resa från ”teknisk stenålder” till en skola där fler elever uppnår kunskapskraven, pedagoger kommunicerar smidigare och föräldrar är mer delaktiga.

Läs hela berättelsen
Läs mer om Haldor Education