Haldor Education Suite

Pedagogiska tjänster som är sömlöst integrerade i Microsoft Teams. Elever och lärare kan arbeta helt i Teams vilket förenklar skolvardagen och sparar tid som istället kan läggas på undervisning.

Förskola

Låt pedagogerna dokumentera barnens dag med bild och text kopplat till läroplanen med Haldor Education Suite. Det gör det enkelt för föräldrar att följa sitt barns vardag och utveckling.

Läs mer

Grundskola

Förenklar det formativa arbetet med pedagogiska verktyg för hela lärprocessen. Verktygen är helt integrerade i Teams så pedagoger, elever och vårdnadshavare enkelt kan samarbeta, kommunicera och följa upp.

Läs mer

Gymnasieskola

Arbeta med centralt innehåll och kunskapskrav från gymnasiets kursplaner och koppla det mot planeringar och uppgifter – direkt inne i Microsoft Teams.

Läs mer

Vuxenutbildning

Effektivisera skoldagarna för elever och lärare med Haldor Education Suite. Elever kan enkelt delta i undervisningen oavsett om de är på plats i skolan eller sitter på distans.

Läs mer

Skolledare

Med Haldor kan du som skolledare få aktuella rapporter och analyser om hur din organisation mår. Få ett effektivt verktyg i det systematiska kvalitetsarbetet.

Läs mer

Skräddarsy Teams efter era behov

Tjänsterna i Haldor Education Suite kan kombineras som ni vill. Välj de tjänster ni behöver och skräddarsy Teams efter er skola eller kommun. Eller välj alla och få en komplett lärplattform helt i Teams.

Läs mer

9 av 10 elever i Älvdalen når kunskapskraven med Haldor

Älvdalsskolan har gjort en fantastisk resa från ”teknisk stenålder” till en skola där fler elever uppnår kunskapskraven, pedagoger kommunicerar smidigare och föräldrar är mer delaktiga.

Läs hela berättelsen
Läs mer om Haldor Education