Planering & dokumentation för förskola

Skapa planeringar och dokumentation i Microsoft Teams kopplat till Skolverkets mål för förskolan.

Prova våra tjänster

Vill du prova Planering & dokumentation för förskola eller några av våra andra tjänster? Kontakta oss för att få mer information eller för att komma igång med din testperiod.

Jag vill veta mer

Smidig dokumentation för både grupper och individer

Med Planering & dokumentation för förskola kan pedagoger enkelt skapa pedagogiska planeringar kopplat till läroplanens mål och dokumentera mot planeringen. Pedagoger kan planera och dokumentera för hela gruppen, för en mindre grupp barn eller ett enskilt barn och smidigt låta vårdnadshavare* ta del av dokumentationen.

Med allt samlat på ett ställe får verksamheten en tydlig översikt och ett bra stöd för det systematiska kvalitetsarbetet på alla nivåer.

*Kräver Haldor Vårdnadshavare

Planering & dokumentation för förskola gör det möjligt att:

  • Följa barnens lärande och utveckling.
  • Skapa multimodala planeringar och uppgifter med inbäddat, rörligt material från bland annat digitala läromedel, Sway, Forms och Youtube som inspirerar till lärande.
  • Göra dokumentationen från den pedagogiska verksamheten mer levande med text och bilder.
  • Tillgängliggöra information för alla användare, oavsett läs- eller språkkunskaper, med hjälp av Microsofts Avancerade läsare.

Haldor Dashboard ingår alltid

Haldor Dashboard ger dig en personlig översiktssida i Microsoft Teams med allt som är aktuellt för dig den närmaste tiden. Dashboarden gör det också enkelt att navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro. Dashboarden ingår kostnadsfritt i alla Haldors tjänster.

Trygg och säker datalagring

Med Haldor kan ni välja lagring och drift i svenskägda datacenter eller i vår Microsoft Azure-miljö. Oavsett vilket val ni gör så hanteras personuppgifter och dokumentation i Haldor Education på ett säkert sätt.

Läs mer om vår datalagring