Haldor Planering & dokumentation för förskola

Skapa planeringar och dokumentation i Microsoft Teams kopplat till Skolverkets mål för förskolan.

Med Haldor Planering & dokumentation för förskola kan pedagoger enkelt skapa pedagogiska planeringar kopplat till läroplanens mål och dokumentera mot planeringen. Pedagoger kan planera och dokumentera för hela gruppen, för en mindre grupp barn eller ett enskilt barn och smidigt låta vårdnadshavare* ta del av dokumentationen.

Med allt samlat på ett ställe får verksamheten en tydlig översikt och ett bra stöd för det systematiska kvalitetsarbetet på alla nivåer.

Haldor Planering & dokumentation för förskola gör det också möjligt att:

  • Följa barnens lärande och utveckling.
  • Skapa multimodala planeringar och uppgifter med inbäddat, rörligt material från bland annat digitala läromedel, Sway, Forms och Youtube som inspirerar till lärande.
  • Göra dokumentationen från den pedagogiska verksamheten mer levande med text och bilder.
  • Microsofts Avancerade läsare gör innehåll tillgängligt för alla användare, oavsett läs- eller språkkunskaper.

*Kräver Haldor Vårdnadshavare

Vill du testa gratis?

Du kan prova Haldor Planering & dokumentation för förskola kostnadsfritt i 30 dagar. Kom igång och prova i dag!

Testa gratis

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur din kommun eller förskola kan arbeta med planering och dokumentation i Microsoft Teams? Hör av dig så berättar vi mer.

Jag vill veta mer

Haldor Dashboard ingår kostnadsfritt

Haldor Dashboard ger dig en personlig översiktssida i Microsoft Teams med allt som är aktuellt för dig den närmaste tiden. Dashboarden gör det också enkelt att navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro. Dashboarden ingår kostnadsfritt i alla Haldors tjänster.

Prova kostnadsfritt eller få mer information

Fyll i formuläret för att testa Haldor Planering & dokumentation för förskola gratis i 30 dagar eller kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter