Microsoft Education Partner 2020 logo

Idag, den 13 juli 2020, tillkännagav Microsoft vinnarna och finalisterna i deras Partner of the Year Awards 2020. Av 3 300 partners i över 100 länder globalt utsågs det svenska företaget Haldor till finalist i kategorin Utbildning.

3 300 av Microsofts bästa partner i hela världen tävlade i årets upplaga av Microsoft Partner of the Year. Haldor fick en av tre finalistplatser för sin starka innovationsförmåga och sin utveckling av kundorienterade lösningar baserade på Microsoft-teknik.

– Vi är otroligt hedrade över att ha blivit utsedda till en av Microsofts bästa partner i världen i kategorin Utbildning. Vårt fokus har alltid varit på att utveckla innovativa, användarvänliga tjänster i Microsoft Teams som underlättar vardagen för lärare och elever, säger Sara Zetterberg, VD, Haldor. Därför är vi väldigt glada att se att våra tjänster uppskattas av lärare och elever i hela världen och att allt fler kommuner väljer att använda våra tjänster för att utöka funktionaliteten i Microsoft Teams.

– Vi har ett gott samarbetat med Microsoft och har i många år varit en dedikerad Microsoft Guld Partner. Redan 2018 utsågs vi till Microsoft Partner of the Year för Sverige, men att vara finalist i Education-kategorin känns ändå extra speciellt eftersom vi tävlar mot Microsofts partner i hela världen och inom det område vi brinner för.

Microsoft Partner of the Year Awards hyllar Microsoft-partner som har utvecklat och levererat exceptionella Microsoftbaserade lösningar under året som gått. Utmärkelsen delas in i flera kategorier och vinnarna har valts ut bland mer än 3 300 nomineringar från partners i mer än 100 länder världen över. Haldor hyllas för att företaget erbjuder enastående lösningar och tjänster inom utbildning.

– Det är en ära att tillkännage vinnarna och finalisterna för 2020 års Microsoft Partner of the Year Awards, säger Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft. Alla dessa partner är enastående och levererar snabbt tjänster som löser de komplexa utmaningar som företag i hela världen står inför – allt från att kommunicera och samarbeta digitalt till att hjälpa kunder att förverkliga sin fulla potential med hjälp av Azures molntjänster, och mer därtill. Jag är stolt över att få utse och gratulera varje vinnare och finalist.

Läs mer om 2020 års Microsoft Partner of the Year Awards, vinnarna och finalisterna i Microsoft News Center.

Om Haldor

Haldor är ett svenskt Edtech-företag som utvecklar pedagogiska stödverktyg för skolor som är sömlöst integrerade Office 365 och Microsoft Teams. Med Haldors verktyg kan elever och lärare arbeta helt i Teams vilket förenklar skolvardagen och sparar tid som istället kan läggas på undervisning.

Haldor var först i världen med att utveckla verktyg som ger skolor en modern lärplattform helt i Microsoft Teams. Idag har företaget tre världsunika, skalbara tjänster på marknaden och kunder i 12 länder.

För mer information, kontakta:

Sara Zetterberg, VD
sara@haldor.se, 070-656 06 06