Varje år delar Microsoft ut utmärkelsen Partner Award Winner Education i Norge. Priset delas ut till ett företag för enastående innovation, nära samarbete och värdefullt bidrag till teknologisk tillväxt på den norska marknaden. I år vann Haldor priset.

– Vi är otroligt hedrade över att ha utsetts till Microsofts bästa partner inom utbildning i Norge. Vi vill ligga i framkant när det kommer till att utveckla pedagogiska tjänster i Microsoft Teams som underlättar skolvardagen för lärare, elever och skolledare. Den här utmärkelsen bevisar att våra tjänster gör skillnad för skolor även utanför Sverige, säger Sara Zetterberg, VD.

Det är tredje gången Haldor nomineras och vinner pris som Microsoft-partner. 2020 var Haldor en av tre finalister i Microsofts internationella tävling för bästa partner inom utbildning och 2018 vann vi Microsoft Sweden Partner of the Year.

– Vi har haft ett nära samarbete med Microsoft i många år och jag ser det här som ett bevis på att vi tillsammans skapar de bästa möjligheterna för att alla elever ska nå sin fulla potential. Det känns såklart också extra speciellt att få en utmärkelse inom ett område som vi brinner för, fortsätter Sara.

Även Atea och Crayon var nominerade i kategori Partner Award Education 2023.

Microsofts motivering:

”Haldor har under flera år visat en bredd och insikt i hur man skapar verktyg som ger lärare värde. Genom att integrera sina pedagogiska lösningar i Teams får lärare ett gränssnitt till en modern och skalbar lärplattform på ett och samma ställe, där de kan hantera både pedagogiska och administrativa uppgifter. Haldor sätter kundens behov i centrum och utvecklar lösningar som ger värde.”

På bilden (från vänster): Henriette Dolven – Education Lead Microsoft Norge, Jarle Skogheim – CTO Haldor, Sara Zetterberg – VD Haldor, Kristine Dahl Steidel – VD Microsoft Norge.