Haldor Schemaintegration & närvaro

Integrera skolans scheman från TimeEdit eller Skola24 i Microsoft Teams. Lärare och elever kan se sina egna scheman för dagen eller veckan. Lärare kan också hantera sina elevers närvaro och frånvaro direkt i schemat.

Schema från TimeEdit eller Skola24

Har er skola TimeEdit eller Skola24 som schemaleverantör? Då kan ni enkelt integrera och visa era scheman direkt i Microsoft Teams. Det underlättar för lärare och elever som bara behöver logga in i Teams att se sitt personliga schema för dagen eller veckan. Alla ändringar som görs i TimeEdit eller Skola24 slår igenom direkt i schemat i Haldor.

Skapa och se egna schemapositioner

Ni kan också skapa och visa egna scheman i Teams med Haldor Schemaintegration & Närvaro. Varje elev och lärare kan se sitt eget schema för dagen eller veckan.

Självklart kan ni också skapa Teamsmöten i schemat, t.ex. i lektioner, vilket underlättar för lärare som smidigt vill samla sina elever i onlinelektioner. Eleverna ansluter till Teamsmötet direkt från schemat.

Samla allt material till lektionen i schemat

Lärare kan lägga in länkar till relevanta planeringar, uppgifter, webbsidor, inbäddat material m.m. i en schemaposition. Det gör att både lärare och elever enkelt kan komma åt det material som är aktuellt för lektionen direkt i schemat.

Närvaro och frånvaro

Lärare hanterar enkelt närvaro och frånvaro direkt i schemat. Det finns möjlighet att har möjlighet att sätta giltig eller ogiltig frånvaro på elever under hela eller delar av dagen.

Kombinerar ni denna tjänst med tjänsten Haldor Vårdnadshavare så kan vårdnadshavare anmäla frånvaro direkt i Haldor.

Icon Schemaintegration

Vill du testa gratis?

Om du vill prova hur det är att arbeta med schema och närvaro i Teams? Då kan du testa Haldor Schema & närvaro gratis i 30 dagar.

Testa gratis

Vill du veta mer?

Vill du veta om vi kan integrera er kommuns eller skolas schema i Microsoft Teams? Kontakta oss så berättar vi mer.

Jag vill veta mer

Haldor Dashboard ingår kostnadsfritt

Haldor Dashboard ger dig en personlig översiktssida i Microsoft Teams med allt som är aktuellt för dig den närmaste tiden. Dashboarden gör det också enkelt att navigera bland de funktioner du har i Haldor Education Suite, till exempel planeringar, uppgifter, schema, omdömen och närvaro. Dashboarden ingår kostnadsfritt i alla Haldors tjänster.

Prova kostnadsfritt eller få mer information

Fyll i formuläret för att testa Haldor Schema & närvaro gratis i 30 dagar eller kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter