Pedagogiska verktyg i
Microsoft Teams for Education

 

– tillsammans skapar vi framtidens skola

Inget mer dubbelarbete – arbeta helt i Microsoft Teams

Haldor Education är ett av få pedagogiska stödverktyg i världen som är helt integrerat i Microsoft Teams. Elever och lärare kan alltså arbeta helt i Teams vilket förenklar skolvardagen och sparar tid som istället kan läggas på undervisning.

HALDOR EDUCATION FÖR ALLA SKOLFORMER

Varför Haldor Education?

  • Lärare kan arbeta mer effektivt
  • Frigör tid för lärare
  • Stöttar lärande för barn i alla åldrar
  • Låter lärare fokusera på lärprocessen
  • För alla skolformer, från förskola till vuxenutbildning
  • Förenklar administrationen
PROVA HALDOR EDUCATION

Hur kan Haldor Education förenkla för dig som arbetar inom...


Haldor Teams

Du är i gott sällskap!

Annika Nyberg Lärare och IKT-pedagog i Älvdalens kommun

”Det bästa med att jobba med Haldor Education är den enkla strukturen som gör det lätt att navigera och bekvämligheten att ha allt samlat på ett och samma ställe, direkt i Microsoft Teams.

Vi kan enkelt arbeta med lärandematriser för att bryta ner och tydliggöra kunskapskraven så att eleverna förstår vad de ska lära sig. Tummen upp för Haldor!”

Joke Palmkvist Affärsområdeschef skola och högre utbildning, Microsoft Sverige

”Med partners som Haldor är vi övertygade om att kunna erbjuda moderna lösningar som hjälper lärarna i undervisningen och underlättar deras administrativa uppgifter, och skapar mer utrymme för elevernas kreativitet i klassrummet. Haldor har specialiserat sig på hur teknik kan stärka undervisningen och bidra till ett lustfyllt lärande, både i och utanför skolan.”

Michael Carlsson Strategisk inköpare på Region Gotland

"Vi på Region Gotland kommer att genomföra ett pilotprojekt med Haldor för att testa och utvärdera deras tjänster. Vi tror Haldor Education kommer vara ett bra verktyg för regionens lärare och elever för planering och bedömning i Microsoft Teams for Edu."

Anders Vilhelmsson IT-strateg/samordnare – BoU Skara

"Alltid roligt när man tar kliv åt ”rätt” håll i digitaliseringen därför ska det bli spännande och roligt att få genomföra en pilotgrupp där vi får utvärdera vad Haldor har att erbjuda oss."

Want to know more? Contact us

Contact