Vilka nyheter kommer i Microsoft Teams denna termin och vilka har redan kommit?Starta läsåret med en exklusiv visning från Microsoft och Haldor där du får ta del av de senaste funktionerna i Teams och se hur du enkelt kan komplettera Teams med Haldors modulbaserade tjänster. Fyll i formuläret och få inspelningen av webbinaret!

Nyheter i Teams för dig inom skola

Efter en lång och välförtjänt sommarledighet kan vi alla behöva påminnas om de nya funktioner som kommer, eller kanske redan har kommit, i Microsoft Teams. På det här webbinariet kommer Jerker Porat, Specialist från Microsofts skolteam, berätta om nya funktioner i Microsoft Teams som är användbara för dig inom skola och utbildning.

Gör Teams till ett modernt LMS-system

Idag är det många skolor och kommuner som arbetar i Microsoft Teams. På webbinariet visar Johan Gyllander, Utbildningsansvarig på Haldor, hur du kan ge Teams samma funktionalitet som en traditionell lärplattform genom att lägga till Haldors tjänster.

Tjänsterna är modulbaserade så du kan välja de tjänster som skolan behöver i Teams, till exempel planering & bedömning, schema, frånvaro, utvecklingssamtal eller kommunikation med vårdnadshavare. Väljer du alla tjänster får en komplett lösning i Teams.

Johan kommer också visa hur lärare och elever enkelt kan arbeta helt i Teams och slipper hoppa mellan olika applikationer vilket sparar tid som istället kan läggas på undervisning.

Nyfiken på Haldor? Prova kostnadsfritt i 30 dagar

Du vet väl om att du kan testa våra populära tjänster gratis i 30 dagar? Helt utan bindningstid och köptvång.

Läs mer och börja din provperiod >>

För att kunna använda Haldors tjänster måste ni ha Microsoft Teams för skola.

Få inspelning i efterhand

 

Fyll i formuläret nedan och få inspelningen skickad direkt till din mejl.

Om du inte får något bekräftelsemejl kan den ha fastnat i skräpposten, titta även där.