Har du gått över till distansundervisning med hjälp av Microsoft Teams? Med Haldor och Teams blir ditt arbete i ett virtuellt klassrum smidigare. Se hur våra tjänster i Teams kan stötta dig och dina elever i distansundervisningen i vårt inspelade webbinar. Fyll i formuläret och få inspelningen till din mejl.

Just nu är det många skolor som helt eller delvis undervisar på distans. Med Haldor Planering & bedömning och Teams kan du som lärare lätt hålla kontakten och samarbeta med dina studenter, oavsett om det är på distans och i klassrummet.

Hur kan Haldor Planering & bedömning i Teams underlätta för dig i distansundervisning?

  • Samlar alla planeringar, Teamsuppgifter och bedömningar i en flik som kan nås när som helst, från mobil, surfplatta eller dator.
  • Elever får en tydlig överblick över vad de ska jobba med de närmaste veckorna eller månaderna, vilket ger dem möjlighet att förbereda sig.
  • Microsofts Avancerade läsare är integrerat i planeringar och uppgifter vilket gör distansundervisning mer tillgänglig för alla elever, oavsett olika skriv- och läsförmåga.
  • Med Skolverkets läroplaner i Planering & bedömning kan lärare koppla kunskapskrav och centralt innehåll till planeringar och Teamsuppgifter och bedöma utifrån dessa.
  • Med möjligheten att förtydliga kunskapskraven kan eleverna ännu bättre förstå vad som förväntas av dem i en planering eller uppgift.
  • Bedömningsöversikten ger lärare stöd för att följa elevernas lärande och utveckling även på distans.
  • Ökar flexibiliteten för lärare som snabbt och lätt kan ändra i planeringar och uppgifter vid behov.
  • Planeringar och uppgifter med inbäddat, rörligt material (Sway, Forms Youtube mm.) fångar elevernas intresse och stöttar inlärning även på distans.

Prova Haldor Planering & bedömning kostnadsfritt i 30 dagar

Du vet väl om att du kan testa vårt populära planeringsverktyg gratis i 30 dagar? Helt utan bindningstid och köptvång.

Läs mer och börja din provperiod >>

För att kunna använda Haldor Planering & bedömning måste ni ha Microsoft Teams for Education.

Skapa ett virtuellt klassrum i Teams

Med Planering & bedömning i Teams kan ni på bästa sätt utnyttja alla möjligheter som finns för att skapa ett virtuellt klassrum. Med Teams kan ni exempelvis ha lektioner med upp till 250 deltagare. Lärare kan också hålla lektioner direkt i en kanal för att nå sina elever.

Det blir lättare för lärare och elever att hålla kontakten med konversationer, videomöten och röstsamtal. Samtidigt kan elever dela filer med varandra och arbeta tillsammans i samma dokument samtidigt.

Läs mer om hur Microsoft Teams kan stötta er i distansundervisning >>

Ta del av inspelningen av webbinaret

Fyll i formuläret så skickar vi inspelningen till din mejl.