Dags för utvecklingssamtal? Anmäl dig till vårt webbinar så visar vi dig hur du förbereder och genomför utvecklingssamtal i Microsoft Teams med Haldor.

I dessa tider av distansering kan det vara en utmaning att genomföra utvecklingssamtal med vårdnadshavare och elever. Med Microsoft Teams och Haldor Utvecklingssamtal är det smidigt att bjuda in till utvecklingssamtal, erbjuda bokningsbara tider och genomföra utvecklingssamtal, oavsett om utvecklingssamtalet sker på distans eller på plats i skolan.

Anmäl dig till vårt kundwebbinar så guidar vi dig genom processen, från bokning till uppföljning.

När? 16 februari 2021, kl.15.30
Var? Online.

Anmäl dig i formuläret så skickar vi dig en Teams-bokning.
Webbinaret spelas in och skicka ut i efterhand till alla som anmält sig.

Skapa ett virtuellt klassrum i Teams

Med Haldor och Microsoft Teams kan lärare och studenter kan lätt hålla kontakten och samarbeta, oavsett om det är på distans eller i klassrummet. Med Teams kan ni exempelvis ha lektioner eller möten med upp till 250 deltagare. En lärare kan också hålla lektioner direkt i en kanal för att nå sina elever.

Med Haldor och Teams blir det lättare för lärare och elever att hålla kontakten med konversationer, videomöten och röstsamtal. Samtidigt kan elever dela filer med varandra och arbeta tillsammans i samma dokument samtidigt.

Anmäl dig till webbinariet

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig.