Är du nyfiken på den nya dikteringstjänsten på svenska som Microsoft släpper i Office 365? Vill du veta mer om hur du kan skapa ett inkluderande klassrum eller hur Haldor Educations pedagogiska stödverktyg kan underlätta det formativa arbetet i skolan? Då är det här webbinariet för dig!

 

Den 3 februari, kl.15.30, kommer Johan Gyllander, leveransansvarig på Haldor, tillsammans med Jerker Porat, Customer Success Manager på Microsoft, hålla ett webbinar som är öppet för alla.

 

Registrera dig för att delta i webbinariet >>

 

Vad kommer du få lära dig?

Det moderna och inkluderande klassrummet

Jerker reder ut begreppen ”elev med stödbehov”, ”funktionshinder” och ”funktionsvariation”. Han bjuder också på en överflygning av de inkluderande digitala verktyg som finns att tillgå i Microsofts verktygslåda.

 

Jerker kommer inte bara att täcka in behovet för de med läs- och skrivsvårigheter, utan även de som har en nedsatt syn och hörsel samt de med behov av en störningsfri digital arbetsmiljö. Kanske bjuder han också på lite rykande färska nyheter från BETT?

 

Teams + Haldor Education = en komplett lärplattform

Du kommer få en inblick i hur Haldor Educations pedagogiska stödverktyg, som är fullt integrerade i Teams, kan underlätta det formativa arbetet i skolan. Johan visar hur pedagoger enkelt kan göra sitt pedagogiska arbete direkt i Teams, till exempel pedagogiska planeringar, bedömningar, kamrat- och självbedömning med mera, kopplat till den svenska läroplanen.

 

Du bjuds också på den senaste nyheten i Haldor Education, nämligen integrationen av Avancerad läsare som gör det enklare elever och vårdnadshavare med läs- och skrivsvårigheter själva ta till sig information i inlägg, planeringar och uppgifter.

 

Tid och datum:

Den 3 februari klockan 15.30-16.15

 

Presentatörer:

Jerker Porat, Customer Success Manager och leg. lärare, Microsoft Sverige.

 

Johan Gyllander, leveransansvarig på Haldor och tidigare IKT-pedagog och skolbibliotekarie.

 

Webbinariet kommer att spelas in och kunna ses i efterhand. Registrera dig för att får länken till inspelningen efter webbinariet.

 

Registrera dig för att delta i webbinariet >>