Brottas du också med utmaningarna som distansundervisning kan medföra? Då ska du anmäla dig till vårt webbinar den 23 april kl.15.00 om Lärande i digitala miljöer. Pernilla Gustavsson, rektor för Korrespondensgymnasiet, kommer dela med sig av praktiska tips och framgångsfaktorer för hur du som lärare kan lyckas med undervisning på distans.

Länk till anmälan >>

Haldor and friends är en ny webbinarieserie där Haldor och en samarbetspartner bjuder in till öppna webbinar med olika teman. Temat för första webbinariet är lärande i digitala miljöer och tillsammans med vår partner Internetstiftelsen har vi bjudit in Korrespondensgymnasiet som expert på temat.

Få praktiska tips för att lyckas

Korrespondensgymnasiet är Sveriges enda distansgymnasium för ungdomar folkbokförda i Sverige. Gymnasiet har lång erfarenhet av att arbeta med distansundervisning och Pernilla kommer dela med sig av sina erfarenheter och lärdomar på temat. Du kommer få tips och råd som du kan ta med dig i din egen verksamhet för att underlätta distansundervisningen.

Netikett i klassrummet

Kristina Alexanderson, från Internetstiftelsen, kommer att prata om vikten att lyfta digital kompetens i en bredare bemärkelse när man arbetar på distans – hur skapar man ett regler för ett gemensamt digitalt rum, hur säkerställer du ett säkert och medvetet arbetssätt när eleverna inte är i klassrummet.

Länk till anmälan >>