För att det ska vara enkelt för skolor att komma igång med distansundervisning med hjälp av vårt kostnadsfria planeringsverktyg i Microsoft Teams bjuder vi in till öppna webbinar. Under webbinariet visar vi dig hur du bäst använder Planning by Haldor och Microsoft Teams för att underlätta övergången till onlineundervisning.

 

I dessa tider känns det extra viktigt att hjälpas åt. Vårt bidrag är att erbjuda vårt planeringsverktyg i Microsoft Teams, Planning by Haldor, kostnadsfritt till alla skolor för att underlätta distans- och fjärrundervisning.

 

Öppna webbinar att komma igång

För att hjälpa er att komma igång med Planning och Microsoft Teams i distansundervisning anordnar vi kontinuerligt öppna webbinar. Webbinarierna  spelas in och skickas ut till alla anmälda i efterhand.

 

Här hittar du datum för vårt nästa webbinar >>

 

Några av fördelarna med Planning i distans- och fjärrundervisning

  • Med Planning samlar du alla planeringar, Teamsuppgifter och bedömningar i en flik som kan nås när som helst, från mobil, surfplatta eller dator. Elever får en tydlig överblick över vad de ska jobba med de närmaste veckorna, vilket ger dem möjlighet att förbereda sig.

 

  • Eftersom Avancerad läsare är integrerat i alla planeringar och uppgifter blir distansundervisning mer tillgänglig för alla elever, oavsett olika skriv- och läsförmåga.

 

  • Självklart finns också stöd för Skolverkets läroplaner så lärare kan koppla kunskapskrav och centralt innehåll till planeringar och Teamsuppgifter och bedöma utifrån dessa. Lärare kan smidigt förtydliga kunskapskraven så eleverna ännu enklare förstår vad som förväntas av dem i en planering eller uppgift, även om de arbetar hemifrån.

 

  • Alla bedömningar samlas i en översikt som ger lärare stöd för att följa elevernas lärande och utveckling även på distans.

 

Fler fördelar med Planning by Haldor i distans- och fjärrundervisning >>

 

 

Använder du redan Haldor Education?

I vårt kundwebbinar så visar vi hur Haldor Education och Microsoft Teams kan användas för att underlätta distansundervisning. Är du kund hos oss? Kontakta oss på info@haldor.se så skickar vi länken.