Just nu är det många skolor som undersöker möjligheterna till distans- och fjärrundervisning. Vi vill göra vad vi kan för att stötta lärare och elever. Därför erbjuder vi vårt populära planeringsverktyg i Teams, Planning by Haldor, gratis till alla för att underlätta övergången till onlineundervisning.

Planning by Haldor är helt integrerat i Microsoft Teams vilket gör övergången till ett virtuellt klassrum smidigare. Lärare och studenter kan lätt hålla kontakten och arbeta var och när de vill.

Anmäl dig till vårt öppna webbinar om Planning+Teams den 6 maj >>

 

Hur kan Planning underlätta distans- och fjärrundervisning?

  • Samlar alla planeringar, Teamsuppgifter och bedömningar i en flik som kan nås när som helst, från mobil, surfplatta eller dator.
  • Elever får en tydlig överblick över vad de ska jobba med de närmaste veckorna eller månaderna, vilket ger dem möjlighet att förbereda sig.
  • Avancerad läsare är integrerat i planeringar och uppgifter vilket gör distansundervisning mer tillgänglig för alla elever, oavsett olika skriv- och läsförmåga.
  • Med Skolverkets läroplaner i Planning kan lärare koppla kunskapskrav och centralt innehåll till planeringar och Teamsuppgifter och bedöma dem utifrån dessa.
  • Med möjligheten att förtydliga kunskapskraven kan eleverna ännu bättre förstå vad som förväntas av dem i en planering eller uppgift.
  • Bedömningsöversikten ger lärare stöd för att följa elevernas lärande och utveckling även på distans.
  • Ökar flexibiliteten för lärare som snabbt och lätt kan ändra i planeringar och uppgifter vid behov.
  • Planeringar och uppgifter med inbäddat, rörligt material (Sway, Forms Youtube mm.) fångar elevernas intresse och stöttar inlärning även på distans.

 

Använd Planning by Haldor gratis fram till 1 augusti 2020

Vi vill erbjuda vårt populära planeringsverktyg gratis till lärare och elever runt om i hela världen. Är du intresserad? Kontakta oss genom att fylla i formuläret så hjälper vi dig att komma igång.

 

Fyll i vårt formulär >>

 

Läs mer om Planning by Haldor >>

 

Microsoft Teams skapar ett virtuellt klassrum

Med Planning i Microsoft Teams kan ni enkelt utnyttja alla möjligheter som finns där för att skapa ett virtuellt klassrum. Med Teams kan skolor exempelvis ha lektioner med upp till 250 personer. Lärare kan också hålla lektioner direkt i en kanal för att nå sina elever. Det blir enkelt för lärare och elever att hålla kontakten med konversationer, videomöten och röstsamtal. Samtidigt kan elever dela filer med varandra och arbeta samtidigt i samma dokument.

 

Läs mer om hur Microsoft Teams kan stötta er i distans- och fjärrundervisning

 

Planning by Haldor kommer automatiskt avslutas den 1 augusti 2020. Om du vill fortsätta använda verktyget efter det så är det bara att kontakta oss.

 

För att kunna använda Planning by Haldor måste ni ha Microsoft Teams for Education. Skaffa Microsoft Teams här. https://docs.microsoft.com/en-us/MicrosoftTeams/remote-learning-edu