Arbetar du inom vuxenutbildning eller folkhögskola och är nyfiken på hur Haldor Education kan förenkla er skolvardag? I vår demo visar vi hur du kompletterar Microsoft Teams med Haldors tjänster och får en lärplattform skräddarsydd efter era behov. Fyll i formuläret och få den inspelade demon skickad till dig!

Genom att kombinera Haldor och Microsoft Teams slipper lärare dubbelarbeta i olika plattformar vilket sparar tid. Allt läraren och elever behöver samlas i Microsoft Teams: planeringar, bedömningar, schema, närvaro, utvecklingssamtal och mycket mer.

Och tack vare Haldors sömlösa integration i Microsoft Teams begränsas inte undervisningen till ett klassrum. Oavsett om elever arbetar på distans eller på plats i skolan kan de enkelt vara med i undervisningen och samarbeta med både lärare och elever.

Fyll i formuläret så mejlar vi dig en demon där vi visar hur våra tjänster i Teams kan stötta dig och dina elever, oavsett om det är på skolan eller på distans!

Läs mer om Haldors tjänster för vuxenutbildning och folkhögskolor >>

Prova våra tjänster kostnadsfritt i 30 dagar

Du vet väl om att du kan testa våra prisbelönta tjänster utan kostnad i 30 dagar? Ingen bindningstid eller köptvång.

Läs mer om våra tjänster

För att kunna använda Haldors tjänster måste ni ha Microsoft Teams for Education.

Trygg och säker datalagring

Med Haldor kan ni välja lagring och drift i svenskägda datacenter eller i vår Microsoft Azure-miljö. Oavsett vilket val ni gör så hanteras personuppgifter och dokumentation i Haldor Education på ett säkert sätt.

Läs mer om vår datalagring

Få inspelningen skickad till dig

Fyll i formuläret nedan för att få inspelningen av demon.

Om du inte får något mejl kan den ha fastnat i skräpposten, titta även där.