Genom att klicka på lektionen får läraren en bra överblick på vilka elever som är kopplade mot gruppen och kan därefter tydligt markera vilka som är närvarande, sena eller är frånvarande. Vårdnadshavare får givetvis aviseringar om deras barn skulle vara borta från lektionerna.

 

En skola som redan har börjat att använda vår funktionalitet för att närvarorapportering är MTH Utbildning i Hudiksvall.

 

”Det som är positivt är ju att föräldrarna vet om direkt om deras barn inte är i skolan då det skickas ett svar på angiven mail eller telefonnummer. Ett lättmanövrerat system där vi som lärare enkelt kan se de olika gruppernas scheman om man exempelvis hoppar in som vikare för en klass. Mycket smidigt!” – Tommy Nilsson, MTH Utbildning

 

Vi kommer fortsätta att utveckla närvaromodulen och göra den ännu smidigare för alla lärare att använda. Det ska som sagt vara enkelt att jobba digitalt i skolan, och med Haldor Educations pedagogiska stödverktyg i Microsoft Teams kan vardagen bli lite enklare för varje lärare och elev. Det är vi glada och stolta över!

Mer information om närvarofunktionen >>

Vill du veta mer om vår närvaromodul? Kontakta oss på info@haldor.se