Banner om gamification-webbinar

Arbetar du inom vuxenutbildning eller folkhögskola och är nyfiken på hur Haldor Education kan förenkla er skolvardag? I vår demo visar vi hur du kompletterar Microsoft Teams med Haldors tjänster och får en lärplattform skräddarsydd efter era behov. Fyll i formuläret och få den inspelade demon skickad till dig!

Genom att kombinera Haldor och Microsoft Teams slipper lärare dubbelarbeta i olika plattformar vilket sparar tid. Allt läraren och elever behöver samlas i Microsoft Teams: planeringar, bedömningar, schema, närvaro, utvecklingssamtal och mycket mer.

Och tack vare Haldors sömlösa integration i Microsoft Teams begränsas inte undervisningen till ett klassrum. Oavsett om elever arbetar på distans eller på plats i skolan kan de enkelt vara med i undervisningen och samarbeta med både lärare och elever.

Fyll i formuläret så mejlar vi dig en demon där vi visar hur våra tjänster i Teams kan stötta dig och dina elever, oavsett om det är på skolan eller på distans!

Läs mer om Haldors tjänster för vuxenutbildning och folkhögskolor >>

Prova våra tjänster kostnadsfritt i 30 dagar

Du vet väl om att du kan testa våra prisbelönta tjänster utan kostnad i 30 dagar? Ingen bindningstid eller köptvång.

För att kunna använda Haldors tjänster måste ni ha Microsoft Teams for Education.

Trygg och säker datalagring

Med Haldor kan ni välja lagring och drift i svenskägda datacenter eller i vår Microsoft Azure-miljö. Oavsett vilket val ni gör så hanteras personuppgifter och dokumentation i Haldor Education på ett säkert sätt.

Få inspelningen skickad till dig

Fyll i formuläret nedan för att få inspelningen av demon.

Om du inte får något mejl kan den ha fastnat i skräpposten, titta även där.