Vill du jobba på ett företag som brinner för att skapa användarvänliga tjänster för skola som underlättar och gör skillnad för elever och lärare? Vi söker en passionerad och driven fullstackutvecklare som vill förstärka vårt team.

 

Haldor är ett internationellt EdTech-företag med kunder i över 12 länder. På Haldor utvecklar vi enkla, intuitiva och användarvänliga pedagogiska verktyg som kompletterar Microsoft Teams for Education och Office 365 för en internationell marknad. Företaget prisas av Microsoft och utsågs till Årets Microsoft Partner 2018 i Sverige.

 

Hur ser rollen ut?

Du kommer jobba nära kund och ditt primära ansvarsområde kommer vara implementation av våra produkter hos kunder. Det innebär att utveckla anpassningar samt vidareutveckla våra tjänster i nära samarbete med våra kunder. Att hantera svårare supportärenden är också en viktig del av rollen.

 

Du kommer ingå i teamet som utvecklar våra tjänster.

 

Vi söker dig som vill jobba med systemutveckling inom Microsoft .Net (C#) och Azure samt modern Javascript med ramverk och verktyg. Vi använder React.js, men har du jobbat med liknande JavaScript-bibliotek är du snabbt igång!

 

All vår utveckling är ”Cloud-first”. Vi är även djupt integrerade i Microsoft Teams och Office 365, så kompetens inom det är meriterande men inte ett krav.

 

Har du även erfarenhet av AI och/eller Data-mining är det ett plus.

 

Du förväntas ta stort ansvar i ditt arbete, tycka om problemlösning och att kommunicera med kunder och förstå deras behov.

 

Din profil

Vi ser att du har god kunskap om och gärna några års erfarenhet av att jobba med:

·       .NET/.NET Core, C#, med relevanta verktyg

·       Javascript, React (eller jämförbart) med relevanta verktyg

·       Microsoft SQL

·       Microsoft Azure

 

Det är mycket meriterande om du har kunskap och erfarenhet av:

·       Microsoft Office 365 och Teams

·       Microsoft Graph API

 

Övrigt ser vi gärna att du trivs att jobba agilt och i team. Du ska också helst ha en relevant högskole- eller universitetsutbildning.

 

Vill du veta mer?

För mer information kontakta Sara Zetterberg, VD, på 070-656 06 06 eller sara@haldor.se, eller Jarle Skogheim, utvecklingsansvarig, på 070-300 20 51 eller jarle.skogheim@haldor.se.

 

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev till sara@haldor.se så snart som möjligt.

 

Ansök idag och ta chansen att bli en av oss!