Vi tillsammans hjälper skolor och kommuner att snabbt komma igång med digitala pedagogiska tjänster. Snabba och smarta införanden är något som både Eventful och Haldor värderar högt och har god erfarenhet av. Vår gemensamma erfarenhet är att vi kan hjälpa skolans användare att nyttja Office 365 på ett bättre och effektivare sätt.  

 

Det nya samarbetet mellan Eventful och Haldor innebär att vi lanserar ett erbjudande där Eventfuls SkolSynk och Haldors pedagogiska verktyg i Microsoft Teams levereras som ett paket vilket gör att organisationen enkelt kan komma igång med det digitala skolarbetet i Office 365. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett strukturerat, automatiserat och pedagogiskt arbetssätt i Microsoft Teams for Education. Teams for Education är Microsofts kommunikations- och samarbetsplattform för skolor och möjliggör ett effektivt arbete i Office 365. 

 

Med Haldor Education får skolorna allt de behöver för det dagliga pedagogiska arbetet direkt inne i Teams och tillsammans med Eventful SkolSynk blir det enkelt och tidseffektivt att komma igång och nyttja möjligheterna i hela Office 365. Eventful Skolsynk skapar upp Klassteams och säkerställer att rätt medlemmar finns i rätt Team med rätt behörigheter och tillsammans med Haldors pedagogiska verktyg kan elever och lärare arbeta med planeringar, uppgifter och bedömningar med stöd av svenska skolans alla läroplaner.  

 

Tack vare vårt samarbete hjälper vi kunden att nyttja kraften i de digitala verktygen i Office 365. Vi minimerar det administrativa arbetet kring införandet och ser till att kunden har två leverantörer som arbetar tätt tillsammans med samma målsättning. Det tycker vi är att stödja skolorna i deras digitalisering! 

 

Ett spännande erbjudande kommer i början av nästa år, håll utkik! 

 

Andreas Eng

Andreas Eng, VD Eventful

”Det känns superkul att fördjupa samarbetet med Haldor. De är precis som vi ett snabbt och lättrörligt förtag som ligger i framkant med teknik som underlättar och sparar tid för skolorna. Båda företagen har kunden i fokus och ett brinnande intresse för skolutveckling.”Andreas Eng, VD Eventful

 

 

 

 

 

 

Sara Zetterberg

Sara Zetterberg, VD Haldor

”Med Haldor Education kan lärare och elever förenkla det dagliga pedagogiska arbetet i Microsoft Teams och spara tid. Tillsammans med Eventfuls smarta integrationer bygger vi en effektiv struktur i skolornas Office 365-miljö och gör det enkelt för skolor att jobba med digitaliseringens möjligheter i klassrummet.” – Sara Zetterberg, VD Haldor

 

 

 

 

 

 

Kontaktpersoner 

Haldor
Sara Zetterberg
070-6560606
sara@haldor.se 

 

Eventful
Ola Melin
010-2097312
ola@eventful.se