Sundsvall, Sverige — 2018-06-08
Haldor AB är stolta att presentera att de vunnit Microsoft Country Partner of the Year Award för Sverige 2018. Företaget hedrades tillsammans med en global grupp av Microsoft Partners för att ha visat förträfflighet inom innovation och implementering av kundlösningar baserade på Microsofts lösningar.

Delägarna på Haldor AB. Andreas Farkas, Joakim Henriksson, Sara Zetterberg, Daniel Wahlgren och Jarle Skogheim.


Juryns motivering:
Partner of the Year för Sverige, Haldor AB
Att ha tillgång till kvalitativ utbildning är det bästa sättet att skapa självsäkra, kunniga och ansvariga medborgare och omvandla världen till en bättre plats för kommande generationer, och vi hos Microsoft har tillsammans med passionerade och dedikerade partners förbundit oss att leverera de bästa lösningarna för elever och lärare. Haldor AB är en av dessa partner som har utvecklat sin lösning, Haldor Education, på Azure, Office 365 och Teams for Education för att leverera pedagogiska verktyg som främjar flexibel läroplanering, processorienterade uppgiftsfunktioner och bedömningsmoduler. En av deras kunder, MTH Utbildning, utnämndes nyligen som en Microsoft Showcase School. ”Med partners som Haldor är vi övertygade om att vi kommer att kunna erbjuda både studenter och lärare moderna lösningar som hjälper dem under utbildningen”, säger Catharina Ljungberg, chef för One Commercial Partner (OCP) för Microsoft Sweden.
Utmärkelser presenterades i flera kategorier, med vinnare utvalda från en uppsättning av mer än 2600 deltagare från 115 länder över hela världen. Haldor AB utmärktes för att tillhandahålla enastående lösningar och tjänster samt att representera ett utmärkt företag att samarbeta med i Sverige.
Microsoft Country Partner of the Year Awards hedrar partners på landsnivå som har visat sig vara högkvalitativa när det gäller att leverera Microsoft-lösningar till flera kunder under det senaste året. Den här utmärkelsen erkänner Haldor AB som framgångsrikt i ett effektivt engagemang med sitt lokala Microsoft-kontor, samtidigt som innovations- och affärsmässiga genomslag uppvisas, driver kundtillfredsställelse och vinner nya kunder.
”Vi är hedrade att erkänna Haldor AB i Sverige som årets Microsoft-landspartner”, säger Gavriella Schuster, företagsdirektör, One Commercial Partner (OCP) för Microsoft Corp. ”Haldor AB har utmärkt sig som en topppartner, som exemplifierar den anmärkningsvärda expertis och innovation vi ser i vårt Microsoft-partnersamhälle att leverera transformativa lösningar.”
Microsoft Partner of the Year Awards erkänner Microsoft-partners som har utvecklat och levererat exceptionella Microsoft-baserade lösningar under det gångna året.
 

Vi är stolta, förväntansfulla och extremt glada och hedrade att få utmärkelsen Microsoft Country Partner of the Year för Sverige 2018” – Sara Zetterberg, VD Haldor AB


 
Haldor
 
För mer information:
Sara Zetterberg, 070-6560606 eller sara@haldor.se
https://staging.haldor.se