En fantastisk dag var det med Microsoft och partners på Partner Inspiration Day den 25 september på Stockholm Waterfron Congress Centre. Temat för dagen var AI, Innovation och Trust.

 

Under eftermiddagen blev vår VD Sara Zetterberg intervjuad på scen om resan som vi på Haldor gjort de senaste 18 månaderna. En helt fantastisk resa som aldrig hade varit möjlig om inte Microsofts Education-team (se bild ovan) trott på oss och våra idéer om att bygga att bygga världsledande pedagogiska verktyg i Office 365 och Teams for Education. Att som start-up och edtech-företag företag vinna Partner of the year för Sverige är helt fantastiskt. Vi är så glada och hedrade för detta pris.

 

Sussi Erkenmark och Sara Zetterberg

Susanne Erkenmark, Channel Manager Lead på Microsoft intervjuar Sara Zetterberg om vår resa tillsammans med Microsoft.

 

Vi på Haldor träffade även fantastiska partners så som Anna Kalm på Ascentic och fler nya samarbetspartners. Riktigt inspirerande var det att lyssna på dr Kjell A Nordström som pratade om innovation och framgångsrika affärer.

 

Jarle Skogheim, Anna Kalm och Sara Zetterberg

Jarle Skogheim, Anna Kalm och Sara Zetterberg

 

Är ni intresserad av våra digitala verktyg i Teams for Education eller utbildning i Office 365 anpassade för skolverksamhet? Kontakta oss! Ring 060-615555 eller mejla info@haldor.se så berättar vi mer.