I fredags blev det officiellt att Haldor är nominerade av ALMI Företagspartner till i ÅRETS INNOVATÖR och av Bizmaker till ÅRETS STARTUP. Den 20 september är prisutbildningen på Sundsvall Business Awards.

 

Vi på Haldor är väldigt tacksamma och glada för dessa fina nomineringar och ser väldigt mycket fram emot Sundsvall Business Awards. Alla vi på Haldor kommer vara med och fira denna kväll med alla fantastiska företag i Västernorrland. Det är många fina företag som är nominerade till de elva priserna som delas ut under kvällen. Läs mer om alla nominerade här >> och Sundsvalls tidningsartikel här>>


ÅRETS STARTUP

Nomineringstext – Haldor AB
Haldor har tagit fram en digital lärplattform som underlättar och effektiviserar jobbet för lärare. Plattformen skapar en långsiktig arbetsmiljö fördel och lärarna får mer tid till elever och undervisning istället för administration. Haldor har ett samarbete med Microsoft och lärplattformen är integrerad i Microsoft Office 365 och nyttjar dess funktioner fullt ut.

 

ÅRETS INNOVATÖR

Nomineringstext – Haldor AB
Med visionen att Sveriges lärare ska kunna fokusera mer på utbildning och mindre på administration har Haldor tagit fram en unik digital läroplattform som hittills sparat in många timmars administration för ett flertal lärare. I ett nära samarbete med Microsoft har Haldor Education introducerats på marknaden och ick nyligen utmärkelsen Sweden Partner of the year av Microsoft.