Nu har vi lanserat en ny, förbättrad planeringsfunktion i Haldor Education. Den nya planeringsfunktionen ger lärare större flexibilitet att bygga upp planeringar precis som de vill.

Med den nya planeringsfunktionen kommer lärare kunna arbeta mer dynamiskt med olika typer av innehåll, till exempel texter, filer och länkar. Det innebär att de kommer kunna strukturera planeringarna som det passar dem och deras sätt att arbeta. Med den nya funktionen blir det också enklare att inkludera externt innehåll direkt i en planering.

Använd Teams-uppgifter och Haldor-uppgifter i planeringen

Precis som tidigare kan du lägga till och arbeta med både Microsoft Teams-uppgifter och Haldor-uppgifter i våra planeringar. Så har du redan skapat uppgifter i Teams, eller i Haldor, kan du enkelt lägga till dem i planeringen.

Eftersom alla våra tjänster är fullt integrerade i Microsoft Teams kan du arbeta med planeringar och uppgifter antingen i Teams-klienten eller i Teams i din webbläsare – valet är ditt!

Lägg till digitala lärresurser från Skolon

Är du kund hos Skolon kan du enkelt lägga till digitala läromedel och lärverktyg i planeringen. Då kommer alla elever åt resursen direkt från planeringen.

Den första i en rad förbättringar

Lanseringen av den nya planeringsfunktionen är den första i en rad förbättringar vi kommer göra i funktionen under 2021. Samtidigt vidareutvecklar vi bedömningsfunktionen för att ge lärare mer flexibilitet i hur de bedömer planeringar och uppgifter.

Den nya planeringsfunktionen gör det möjligt att arbeta mer flexibelt med innehåll och struktur.

Lägg till innehåll och strukturera planeringen som du vill.

Vill du testa den nya planeringsfunktionen?

Du kan testa alla våra tjänster gratis i 30 dagar.

Läs mer om Planering & bedömning och kom igång idag >>