Ännu smidigare uppstart av Haldor Education med vår kommande FAQ (Frequently Asked Questions)

 

Arbetet med vår FAQ är i full gång och tjänsten kommer att lanseras inom de kommande veckorna. Tanken med vår FAQ är att användare av Haldor Education, oavsett om man är elev eller lärare, enkelt ska kunna hitta information om hur man genomför olika saker i våra tjänster/pedagogiska verktyg. Vi strävar alltid efter att utveckla tjänster som är så pass lättanvända som de kan vara, men eftersom skolan är en komplex verksamhet kan också de verktyg man använder sig av bli ganska omfattande och variationsrika.

 

Ett exempel på ”videolathundar” som kommer finnas i vår FAQ är instruktioner om hur elever arbetar med olika typer av filformat i vår uppgiftsfunktion, samt hur du som lärare lägger till olika digitala verktyg från Office 365 till dina planeringar och uppgifter. Vi synliggör även hur elever och lärare arbetar med kamrat- samt självbedömning i Haldor Education. Detta och mycket annat hittar du i vår FAQ! ?

 

Tack vare dessa instruktionsfilmer och lathundar kan vi effektivisera arbetet för de elever och lärare som använder våra tjänster. Mer information om när vi publicerar vår FAQ och hur ni hittar tjänsten kommer!