Testa Haldor i en hel termin – kostnadsfritt

Haldor Education är en samling pedagogiska tjänster som gör att lärare och elever kan arbeta helt i Microsoft Teams. Det förenklar skolvardagen och ger mer tid till undervisning då ni kan arbeta med allt från planeringar, dokumentation och bedömningar till schema, frånvaro, utvecklingssamtal och kommunikation med vårdnadshavare – i en och samma plattform.

Nu kan din skola testa alla* våra tjänster kostnadsfritt under en hel termin. I erbjudandet ingår även en digital utbildning så att du och dina kollegor enklare kommer i gång och kan få ut så mycket som möjligt av testperioden.

Skräddarsy Microsoft Teams med valfria pedagogiska tjänster från Haldor Education Suite. Välj de funktioner ni behöver, exempelvis planering, schema, närvaro, dokumentation eller kommunikation med vårdnadshavare.

Väljer ni alla tjänster får ni en komplett, modern lärplattform sömlöst integrerad i Microsoft Teams.

*Erbjudandet gäller inte tjänsterna Haldor Analys & uppföljning eller tilläggstjänsten Schemaintegration.

Testa Haldor i en termin

Varför testa?

Att införa nya digitala verktyg eller byta lärplattform kan vara utmanande av många olika skäl. Därför tycker vi att det är viktigt att ni som skola eller kommun får testa våra tjänster innan ni tar ett beslut om att byta lärplattfom.

Genom att testa får ni i lugn och ro får bekanta er med våra tjänster, samtidigt som vi vägleder er med grundläggande utbildning och en dedikerad kundkontakt. Ni lär känna Haldor och vi kan på ett bättre sätt skräddarsy lösningar för just er verksamhet.

Jag vill testa Haldor

Se en demo av Haldor Education

Är du nyfiken på att se hur Haldor fungerar?
Under vår demo visar vi hur du kompletterar Microsoft Teams med Haldors tjänster och får en lärplattform skräddarsydd efter dina behov.

Få demon direkt till din mejl

Jag vill testa Haldor i en termin!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att komma igång med testperioden.