EdTech-företaget Haldors nya applikation ska göra det ännu enklare för lärare att skapa pedagogiska planeringar i Teams med hjälp av Microsofts uppgiftsfunktion. Appen är Haldors tredje i Teams for Education och riktar sig till lärare i hela världen.

 

 

Att stötta lärare i deras pedagogiska arbete och underlätta deras vardag är något som ligger Haldor varmt om hjärtat. Nu tar företaget nästa steg i det arbetet och lanserar appen Course Planning by Haldor.

 

– Vi har sett att lärare efterfrågar möjligheten att skapa pedagogiska planeringar i Teams. Samtidigt ser vi att fler och fler lärare använder Microsofts uppgiftsfunktion. Därför kändes det självklart att bygga en app som kompletterar Teams där lärare kan skapa planeringar med koppling till uppgiftsfunktionen, säger Sara Zetterberg, VD på Haldor.

 

Ladda ner Course Planning by Haldor i AppSource >>

 

Vill växa med Teams

Appen är helt integrerad i Teams så lärare och elever enkelt kan arbeta med och få en översikt av alla sina planeringar, uppgifter och bedömningar i samma flik.

 

– Teams for Education är ett fantastiskt samarbetsverktyg för skolor som växer snabbt. Vi vill växa med Teams och satsar därför på att utveckla appar som är helt integrerade. Det gör att lärare och elever kan arbeta helt i Teams och slipper hoppa mellan olika system, fortsätter Sara Zetterberg.

 

Läs mer om Course Planning by Haldor >>

 

Nära samarbete med Microsoft

Haldor har sedan tidigare Haldor Education och en integration i Teams tillsammans med Urkund som är specialiserade på plagieringskontroll. Företaget har ett nära partnersamarbete med Microsoft och blev Partner of the year 2018 i Sverige.

 

­– Med partners som Haldor är vi övertygade om att kunna erbjuda moderna lösningar som hjälper lärarna i undervisningen och underlättar deras administrativa uppgifter, och skapar mer utrymme för elevernas kreativitet i klassrummet. Haldor har specialiserat sig på hur teknik kan stärka undervisningen och bidra till ett lustfyllt lärande, både i och utanför skolan, säger Joke Palmkvist, affärsområdesansvarig för skola och högre utbildning på Microsoft Sverige.