Digital marknadsförare

 

Vill du vara med på en internationaliseringsresa via online-försäljning? Har du erfarenhet av att jobba med SEO, SEA och SEM? Drivs du av utmaningar och att ständigt utvecklas? På Haldor AB erbjuds du en möjlighet att vara med och skapa framtiden inom pedagogiska verktyg för skolor.

 

Om Haldor

Vi brinner för skola och digitalisering. Vår vision är att lärare skall kunna fokusera mer på utbildning och mindre på administration och att stötta eleverna i deras lärprocess. Vi på Haldor utvecklar moderna och användarvänliga pedagogiska verktyg byggda på Microsoft 365 och Teams for Education. Vi är väldigt stolta över att vara Partner of the year i Sverige för Microsoft 2018.

Läs mer: staging.haldor.se

 

Arbetsuppgifter

I rollen som digitalmarknadsförare kommer du ansvara för Haldors digitala säljkanaler och våra digitala köpprocesser mot en internationell marknad. Producera innehåll för på webb, nyhetsbrev och sociala medier på både engelska och svenska. Aktivt söka och testa nya digitala ytor som bidrar till den optimala digitala marknadsmixen. Arbeta med konverteringsoptimering och köpprocess på en internationell marknad.

 

Formella krav
 – 3-5 års erfarenhet av online-försäljning
– Eftergymnasial utbildning
– Erfarenhet av att mäta, analysera och utvärdera marknadsaktiviteter samt ge förslag till och genomföra förbättringar
– Arbetat med SEO, SEA och SEM

 

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som motiveras av att få arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är en social, kommunikativ och trygg person som inte är rädd för att hugga tag där det behövs.

Arbetet är i första hand en heltidstjänst men eventuellt deltid kan vara ok för rätt person.

 

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker löpande.
Start: Omedelbart med hänsyn till uppsägningstid

 

Övrig information
Plats: Sundsvall
Anställning: Tillsvidare

 

Är du intresserad av att bli en del av Team Haldor eller har du specifika frågor om tjänsten eller kring din ansökan är du välkommen att kontakta Sara Zetterberg, VD Haldor AB, sara@haldor.se eller 070-6560606.

Välkommen med din ansökan!