Nu kan du som är du kund hos Skolon du enkelt lägga till deras digitala läromedel och lärverktyg i dina planeringar. Eleverna kommer åt materialet direkt i planeringen och ni behöver bara logga in på ett ställe för att arbeta med det. 

I Skolon finns över 3000 digitala lärresurser och verktyg för den svenska skolan. Genom att integrera deras tjänster i Haldor Education vill vi underlätta för lärare och elever i deras skolvardag.

Smidigt med Skolon integrerat i vår planeringsfunktion

Med våra pedagogiska tjänster i Teams vill vi förenkla för lärare så de kan lägga sin tid på undervisning och elevernas utveckling istället för administration. Vi vill att lärare ska kunna arbeta helt i den plattform de redan använder dagligen, Microsoft Teams, istället för att ”hoppa runt” mellan olika system och plattformar.

Genom att erbjuda Skolons tjänster i vår flexibla planeringsfunktion tar vi ytterligare ett steg i att samla allt lärare behöver i Teams. Med Skolon integrerat i vår planeringsfunktion kan lärare lägga till de läromedel de har i Skolon direkt i en planering. Lärare kan enkelt skapa tydliga, lättarbetade och dynamiska planeringar och funktionen ger dem större flexibilitet att bygga upp planeringar precis som de själva vill.

Mer information

Vill du veta mer om vårt samarbete, funktioner eller få hjälp med att komma igång på er skola? Varmt välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi gärna till!