Att du kan använda våra tjänster i Microsoft Teams-klienten på datorn eller i Teams i webbläsaren är ingen nyhet för de flesta. Men visste du att du lika enkelt kan använda Haldor i Microsoft Teams-appen på surfplatta eller mobil?

Tack vare att våra tjänster är sömlöst integrerade i Microsoft Teams behöver inte skolor arbeta i ett separat LMS, de kan arbeta helt i Teams. Tjänsterna fungerar lika bra oavsett om du väljer att använda Teams-klienten på datorn, Teams i webbläsaren eller Teams-appen på surfplatta eller mobil.

– Med Haldor Education i Microsoft Teams-appen förbättrar vi för skolor som använder surfplattor. Allt de behöver göra är att ladda ner appen och logga in, sen kan de använda alla Haldors tjänster direkt i appen. Det innebär att alla som använder surfplattor enklare kan dra nytta av alla samarbets- och kommunikationsfunktioner som finns i Teams, säger Jarle Skogheim, utvecklingsansvarig på Haldor.

Flexibelt – kommer åt Teams och Haldor oavsett enhet

Med Haldor i Teams-appen får användare mer flexibilitet.

– Majoriteten av alla har mobiltelefoner idag vilket gör att våra användare kan komma åt Haldor när de behöver. Är de på språng eller har glömt datorn i skolan kan de enkelt kolla Haldor i Teams-appen i mobilen, säger Jarle Skogheim.