Igår, den 14 november, gick Ingram Micros startup-tävling, Comet Competition, av stapeln i Stockholm. Haldor kom på en hedrande andraplats av totalt 108 tävlande ISV-startups i Norden.

Comet Competition är världen största tävling för tech startups. Tävlingen är uppdelad i deltävlingar och tävlingen i Stockholm omfattar hela Norden.

– Vi är otroligt glada och hedrade över att komma på andraplats. Konkurrensen var hård så vi är väldigt stolta över att juryn tror på oss och våra tjänster, säger Sara Zetterberg, VD på Haldor.

Lyfter revolutionerande mjukvaruinnovatörer

Syftet med Ingram Micros tävling är att identifiera revolutionerande mjukvaruinnovatörer inom business-to-business vars produkter har applikationer anpassade för teknikbranschen. Andrapriset är 50 000 USD i marknadsföringsstöd.

– Ingram Micro har världens största cloudbaserade distributionsnät så det känns riktigt spännande att börja samarbeta med dem. Det här priset ger oss chansen att ansluta till deras distributionsnät och skala upp vår verksamhet snabbare. Vi vill växa internationellt och nu har vi fått ännu bättre förutsättningar att lyckas, avslutar Sara.

Vinnaren av Comet Competiton i Norden blev ContractZen. Andraplatsen delar Haldor med Defentry och Idea Hunt.

Therese Treutiger, Sara Zetterberg och Torbjörn Schön

Sara fanns på plats för att ta emot priset från Torbjörn Schön, Director Cloud Business Nordics, Ingram Micro och Therese Treutiger, VP Microsoft Sweden, Microsoft.

Juryn för Ingram Micros Comet Competition

Torbjörn Schön, Director Cloud Business Nordics, Ingram Micro

Andrew Macadam, EMEA manager MS for Start-Ups, Microsoft

Therese Treutiger, VP Microsoft Sweden, Microsoft

John Sjölander, Partner, B2B SaaS focus, Venture Capitalist

Rebecka Löthman Rydh, Investment Manager, Industrifonden

Johan Crona, Founder and Managing Partner, Cloud Capital

Henrik Bergqvist, Founder and co-CEO, PickIT

Läs mer om Ingram Micros Comet Competition