Nu har vi lanserat extra anpassningar, omdömen och en ny meddelandefunktion i Haldor Education. Om några veckor kommer nästa funktion, utvecklingssamtal, och i höst ser vi framemot att släppa vår nya app för vårdnadshavare. 

Extra anpassningar

En ny funktion gör att specialpedagoger och lärare snabbt kan sätta och hantera extra anpassningar när de ser att en elev har behov av det. Lärare ska också tydligt kunna se vilka elever som har behov av vilka extra anpassningarna så de kan anpassa undervisningen.

För att förenkla för dig som lärare så syns eventuella extra anpassningar när du skapar en uppgift och/eller en planering  för elevgruppen.

Extra anpassningar i Haldor Education

Meddelandefunktion

Med den nya meddelandefunktionen kan pedagoger, elever och vårdnadshavare kommunicera om vad som ska göras i en uppgift eller en planering vilket förenklar det formativa arbetet ytterligare.  ​

Den nya funktionen gör det också möjligt för dig som mentor att föra dialog med vårdnadshavare direkt i Haldor Education.

Meddelandefunktionen i Haldor Education

Omdömen

Omdömen är nästa steg i bedömningsprocessen av elever, och ett viktigt verktyg för att följa upp och stötta eleven i deras progression. ​Nu blir det möjligt att skriva omdömen utifrån kunskapsöversikten utan att behöva byta system eller ha flera fönster öppna.

Omdömen i Haldor Education

Vill du se mer? Boka en demo!

Vill du se hur Haldor Education fungerar och våra nya funktioner? Vi visar dig gärna i en demo.

Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!