Nu är det klart att Jarle Skogheim blir ny vd på Haldor. Han efterträder medgrundaren Sara Zetterberg som kommer finnas kvar som delägare i företaget.

– Det är med stor glädje och stolthet som jag tar över vd-rollen och jag ser fram emot att få leda Haldor in i framtiden. Tillsammans med vårt fantastiska team och våra kunder ska vi fortsätta utveckla de bästa tjänsterna för elever och lärare, säger Jarle Skogheim.

Jarle är idag CTO på Haldor och en av de som grundade företaget 2017.

– Jarle är en erfaren ledare och har en gedigen kunskap om företaget. Hans erfarenhet och passion för skola är det företaget behöver för att fortsätta växa och stärka sin position på marknaden, säger Johan Wiking, styrelseordförande på Haldor.

Fokus framåt för Haldor inkluderar vidareutveckling av tjänsterna och en ökad satsning på partnerskapsdriven tillväxt. Vd-bytet är en del av denna strategi.

– Under kommande år ska vi lägga ännu mer fokus på användarupplevelsen och att göra lärprocessen ännu smidigare för både elever och lärare. Vi ser fram emot fortsatt tillväxt i tillsammans med våra partners, säger Jarle.

Haldor har gjort en otrolig tillväxtresa sedan starten 2017 – från litet startup till en etablerad aktör i branschen.

– Efter drygt 7 år som vd, med en fantastisk startup-resa i bagaget, känns det naturligt för mig som entreprenör att kliva åt sidan. Jag är otroligt stolt över den resa vi gjort tillsammans och kommer fortsätta följa Haldors framsteg på nära håll, säger Sara Zetterberg, vd sedan 2017.

Jarle tillträder den nya tjänsten den 1 december 2023.