Vi på Haldor vill önska alla elever, lärare och samarbetspartners en skön sommar!

Nu har vi flera härliga veckor med sol och bad framför oss. I augusti kommer vi vara laddade till tusen för då börjar tre grymma personer hos oss på Haldor. Vi är så glada för våra nya vänner och nedan kan ni läsa mer om dem och varför de valt att bli en del av Haldorgänget.

 

Elin Forss

Jag heter Elin Forss och är en 45-årig strategisk och målfokuserad person som bor i det natursköna Skellefteå tillsammans med min familj. Jag gillar att resa och utforska nya utmaningar i livet. Jag har en pedagogisk bakgrund som 1-7 lärare, IT-handledare kring pedagogiska IT-frågor och införanden centralt i kommun, samt verksamhetsutvecklare, produktägare och säljdomänspecialist inom skolområdet hos Tieto Sweden AB. Jag sätter alltid kundens verksamhet ur ett helhetsperspektiv i fokus. Intuitiv och optimal användarupplevelse är viktiga ledord för mig.

Jag ser fram emot att, tillsammans med Haldor, få utveckla och optimera pedagogernas och elevernas skolvardag, samt ge vårdnadshavaren den bästa inblicken i sitt barns kunskapsutveckling.

 

Johan Gyllander

Jag heter Johan Gyllander, är uppvuxen i det lilla samhället Frändefors i Dalsland och av ren tillfällighet så hamnade jag i Östersund. Här träffade jag den stora kärleken, mitt Playstation 4 och även min sambo Lotta, där den senare fick mig att inse att jag ville bo kvar i Jämtland.

Jag är idag verksam som IT-pedagog på Jämtlands Gymnasieförbund (JGY) som består av sju skolor i fem olika kommuner. På JGY har mitt uppdrag varit att inspirera lärare till att dra fördel av alla möjligheter som Office 365 innebär för en skolverksamhet. Ett arbete och en arbetsgivare som jag har trivts fantastiskt bra med.

Jag fick kontakt med Haldor 2015 när JGY implementerade Office 365 och vi har hållit kontakten sedan dess. Jag spelade in den första instruktionsfilmen för Haldor 2016 och när jag nyligen fick se den igen, så kan jag lugnt säga att både Haldor och jag själv, har utvecklats sedan dess.

Haldor befinner sig just nu på en spännande resa, en resa som jag fick en biljett till. Det ska bli otroligt spännande och lärorikt att få bli en del i detta fantastiska gäng av individer och att få representera en väldigt bra produkt.

 

Emma Burridge

Jag heter Emma Burridge och har många års erfarenhet av att arbeta med kommunikation, senast på Bolagsverket. Jag bor i Sundsvall med min familj och ser framemot att få vara en del av den satsning som Haldor nu står inför.

Jag har följt Haldors framgångar i media och tycker det är ett väldigt spännande företag. Deras stora engagemang i skolfrågor och fokus på innovation är inspirerande och anledningen till att jag sökte jobbet. Att arbeta i ett företag som vill förenkla för lärare så att de kan lägga mer tid på sina elever känns helt rätt. I höst kör vi!

 

 

Vi på Haldor

Glad sommar från oss på Haldor!