Säljare med fokus på Sverige och Norge

Vi på Haldor brinner för skola och digitalisering och är ett av få företag i världen som utvecklar pedagogiska tjänster för skola som är sömlöst integrerade i Microsoft Teams. Idag används våra tjänster av kunder i 22 länder och vi står inför en spännande internationaliseringsresa. Vi har ett nära samarbete med Microsoft och har fått utmärkelserna Microsoft Education Partner of the Year Finalist 2020 samt Microsoft Sweden Partner of the Year 2018.

Vi växer och söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa. Vi ska förstärka vårt säljteam där du har möjlighet att ta en ledarroll framöver.

Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer? Är du lyhörd och har förmågan att läsa av kundens behov för att sedan presentera den bästa lösningen? Då ska du söka tjänsten som säljare hos oss på Haldor, en spännande roll där du kan utvecklas och bli en viktig kugge i vårt säljteam.

Som säljare ansvarar du för att identifiera och bearbeta potentiella kunder i Sverige och Norge, det vill säga privata och kommunala skolor från förskola till vuxenutbildning. Du arbetar även med merförsäljning till befintliga kunder. Tillsammans med våra partners arbetar du för att ta fram det bästa erbjudandet för våra kunder. Säljprocessen sker till stor del via telefon och digitala möten där du presenterar vårt erbjudande. Vid behov gör du kundbesök och deltar i mässor och liknande event. Du arbetar utifrån en säljbudget vilket innebär såväl planering som uppföljning av säljarbetet. Du har ett nära samarbete med de andra i säljteamet.

På Haldor värdesätter vi din personlighet främst men det är meriterande om du har kunskap inom företagsekonomi. Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av kvalificerad sälj- och marknadsbearbetning, gärna inom offentlig verksamhet och skola. Det är också meriterande om du jobbat med SaaS-tjänster.

Du är resultatinriktad och målmedveten med god förmåga att bearbeta kunder, skapa affärer och göra avslut. Du har ett eget driv och gillar att jobba självständigt men även tillsammans med kollegor. Du är affärsmässig och mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt.

Du har goda kunskaper i Microsoft Office 365 samt erfarenhet av att arbeta i CRM-system, t.ex. Hubspot. Du talar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi ser även att du har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift. Norska är meriterande.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort Sundsvall med möjligheter till distansarbete. Som anställd hos oss erbjuds du förmåner såsom: friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, tjänstepension, privat sjukvårdsförsäkring och mycket mer.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information eller frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Anna Ottosson 070-380 70 47, anna.ottosson@rutinera.se. Din ansökan registrerar du på rutinera.se. OBS! ange ”Säljare Haldor” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 31/10 2021.