Microsoft med partners bjuder in till Pre-Day Sett 2018: Klivet in till en modern skola!

Vi på Haldor kommer både presnera Haldor Edcuation samt hålla en workshop där vi lär ut hur lärare kan arbeta mulitmodalt med Office 365 och Haldor.

D. 9/4 kl. 9.30 – 16.30

Microsoft Sverige
Finlandsgatan 36
Kista

Varmt välkomna att ta klivet in till en modern skola!

Vår svenska skola är en nyckel för ett innovativt och inkluderande samhälle, mer än någonsin i dag när samhället digitaliseras i snabb takt. Under denna heldag visar vi tekniken och de konkreta lösningar som hjälper er att skapa en modern, säker och IT-trygg skola. Med på plats finns flera av våra partnerföretag specialiserade på lösningar för skolan och kommuner. Eftermiddagen ägnas åt workshop kring lösningar och möjligheter – ett unikt tillfälle för er att prova, fråga och ta del av andras erfarenhet och expertis.
Har du möjlighet att ta med egen dator gör det, vi kommer ha lånedatorer med i begränsat antal.

Målgrupp

Verksamhetsansvariga inom skola.
IKT-strateger
Digitala strateger
IT-Beslutsfattare, skola.
 

Haldor Educaiton

Haldor är den pedagogiska lärplattformen i Teams for Education som nyttjar hela Office 365. I Haldor finns alla nödvändiga delar som lärare och elever behöver i sitt pedagogiska arbete, som planering och uppgifter med bedömning mot kunskapskrav och centralt innehåll. Bedömningarna sammanställs i elevens kunskapsöversikt och synliggörs för elever, lärare och vårdnadshavare.

Haldor Workshop

Lär dig att arbeta multimodalt med hjälp av kraften i Microsoft Office 365! Nyttja Haldors pedagogiska verktyg i Teams for Education för planering, uppgiftshantering samt formativ bedömning med stöd av svenska läroplaner. Haldor Education gör det enkelt att arbeta med digitalisering i skolan!
Anmäl er här>>