Haldor AB blev under försommaren kontaktade av utbildningsföretaget Lärande i Sverige som var intresserade av att prissäkra sina Microsoft-licenser då kostnaderna för dessa skulle stiga med 11% i augusti 2018. Köptes licenserna senast sista juli 2018 gällde det befintliga priset under ytterligare ett år. Efter en genomgång av Lärande i Sveriges licenser i Office 365 såg Haldor att kostnaderna kunde sänkas dramatiskt i och med de nya generösa akademiska paketeringarna som Microsoft nyligen släppt. Licenser köptes in och en vecka senare ringer en glad Ole Lidegran och berättar att vi sparat över 800.000 kronor om året åt Lärande i Sverige. 

 

 

Ole Lidegran, IT-Chef, Lärande i Sverige AB

Ole Lidegran, IT-Chef, Lärande i Sverige AB


Ole Lidegran, IT-Chef, Lärande i Sverige AB
 ”Andreas på Haldor hjälpte oss att se över hur vi var licensierade mot Microsoft. Ganska snabbt stod det klart att Andreas

kunde hjälpa oss att få samma funktionalitet som vi haft fast 800 000 billigare per år, lysande Haldor.” säger Ole Lidegran, IT-Chef, Lärande i Sverige AB.

 

 

 

 

 

Intresserad av att vi ser över era Microsoft-licenser? Kommun som friskola så kan vi kanske spara stora pengar även åt er – kontakta Andreas Farkas på 0702-184054 alt. andreas.farkas@haldor.se

 

Information om Haldor AB

Haldor är ett EdTech-företag med visionen att lärare och elever ska kunna fokusera mer på utbildning och mindre på administrativt arbete. Haldor har kontor i Sundsvall och Västerås och har idag bland annat kunder i Sverige, Norge, Danmark, Spanien och England. Ett tiotal kommuner i Sverige utvärderar just nu Haldors pedagogiska verktyg i Microsoft Office 365 och Teams for Education.

För mer information
Sara Zetterberg, VD Haldor AB
060- 615555
sara@haldor.se