Vill du lära dig mer om Minecraft: Education Edition och hur du som lärare kan nyttja verktyget i din undervisning? Den 19 juni har du chansen att kostnadsfritt lära dig mer om hur verktyget fungerar och hur du kan använda Minecraft: EE för att arbeta med programmering i din undervisning! 

Peter Olofsson från Haldor kommer under två tillfällen tisdagen den 19 juni att direktsända utbildning på hemsidan Twitch.tv (se: https://www.twitch.tv/haldorskola). Den första sessionen äger rum mellan 09.30-10.30 och den andra sessionen äger rum 14.30-15.30.
Anmäl dig här >>
När du anmälat dig behöver du endast klicka på länken ovan vid det tillfälle som passar just dig bäst. Du behöver inte skapa något konto på Twitch.tv för att kolla, men vill du ställa frågor i chatten så kan du snabbt registrera dig med en e-postadress och ett självvalt användarnamn.  
Twitch.tv är en community för att liveströmma spel och annan underhållning. Plattformen är mycket populär bland unga och se det därför som ett utmärkt tillfälle att lära dig lite mer om de digitala miljöer som barn/ungdomar använder sig av.